logo-prozorro акредитований майданчик

Купівля арештованого майна на майданчику sale.ueex.com.ua

У 2022 році купівля арештованого майна на торгах стане доступна максимально великій кількості учасників. Ніякого обмеженого кола «обраних» - лоти, які сподобалися, зможуть придбати усі бажаючі. Саме таку ідею намагається реалізувати уряд, запровадивши продаж заблокованих державною виконавчою службою активів на електронних майданчиках Prozorro.Sale.

Як купувати арештоване майно на онлайн-аукціонах Прозорро.Продажі

У пілотному вигляді система електронних торгів арештованим майном була запущена ще у 2014 р. Її головною метою стало виконання державної політики в сфері примусового введення в дію судових рішень. На практиці це вилилося у створення дієвого інструменту для купівлі-продажу арештованого майна, для чого сьогодні використовуються високотехнологічні програмні засоби.

Однак багатьох турбувало питання прозорості таких аукціонів. До того ж, на ринку фактично утворилася штучна монополія, яка одноосібно зберігала вилучені активи, шукала для них покупців та отримувала від цього прибуток. Тепер же для проведення дійсно відкритих та конкурентних торгів арештованим майном буде залучено електронну торгову систему Прозоро.Продажі. Принцип її роботи є кардинально іншим.

Так, в майбутньому за процесом купівлі арештованого майна на онлайн-торгах в режимі реального часу спостерігатимуть усі бажаючі. Процес повністю автоматизований, тож втрутитися в результати аукціону не зможе ніхто. Інформація про переможців, продані лоти та отриманий прибуток також зберігається у відкритому доступі – у разі потреби її не складно перевірити.

Житло класу «люкс», елітний автотранспорт, заводи і фабрики, сучасні гаджети та різноманітна побутова техніка – кожен з цих об’єктів тепер зможуть придбати усі бажаючі. Тож потенційним покупцям не потрібно шукати «знайомих» у відповідних структурах чи сплачувати хабарі.

Купівля арештованого майна на

майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа»

За роки роботи електронна система Prozorro.Sale довела свою ефективність в сфері продажу і здачі в оренду різноманітних державних, комунальних і приватних активів. Аукціони з купівлі арештованого майна, участь у яких ви зможете взяти на спеціалізованому майданчику sale.ueex.com.ua, гарантовано захищені від корупції і втручання третіх осіб. До того ж, залучати покупців на торги мають право і інші аналогічні платформи, тож змагання буде дійсно чесним та неупередженим.

Персональний менеджер детально проконсультує вас з усіх питань, пов’язаних з купівлею арештованого майна на торгах Прозоро.Продажі. Також, обравши майданчик ТОВ УЕБ, ви отримаєте дійсно якісну технічну і юридичну підтримку – від моменту вибору лоту до підписання договору про його придбання.

Підпишіться на щоденну E-mail-розсилку за конкретним напрямком, обирайте категорію «Арештоване майно» у наших Telegram- і Viber-ботах – першими дізнавайтеся про публікацію торгів подібними активами, робіть ставки та перемагайте!