logo-prozorro акредитований майданчик

Як працювати на електронних аукціонах під час відключень електроенергії

Не зважаючи на аварійні відключення електроенергії в Україні, електронні аукціони у системі Прозорро.Продажі відбуваються за графіком у визначений час. Адже система працює стабільно і безперебійно завдяки тому, що центральна база даних знаходиться у хмарному сховищі Amazon Web Services (AWS).

Так же професійно та без аварійних зупинок працює і офіційний майданчик ТОВ «Українська енергетична біржа». Завдяки додатковим джерелам енергії тут забезпечили якісну технічну підтримку клієнтів.

Проте самі учасники теж повинні подбати, щоб у день проведення аукціону вони мали електроенергію та інтернет. Адже їм необхідно буде робити ставки. Тому краще працювати в офісах, де є альтернативні джерела енергії.

Та й з пропозиціями на вподобаний аукціон в цих умовах не варто затягувати. Краще їх подавати заздалегідь, щоб спокійно і без зайвих нервувань загрузити усю потрібну документацію, сплатити гарантійний та реєстраційний внески, підкласти квитанції до пропозиції. І якщо в цей момент зникне світло чи інтернет, ви ще матимете час на завершення роботи.

Ще одна порада учасникам. Для участі в аукціоні підготуйте кілька гаджетів: ноутбук, комп’ютер , телефон тощо. У разі вимкнення світла це дозволить перейти на мобільний інтернет та продовжити участь у торгах. До речі, час на це в учасників теж буде, адже кожен має аж 3 хвилини на те, щоб зробити ставку.

Тож майданчик УЕБ навіть в умовах аварійних відключень працює стабільно та забезпечує доступ до аукціонів. Подбайте і ви про свою безперебійну роботу для участі в торгах.