logo-prozorro акредитований майданчик

Оренда зерновозів Укрзалізниці через Prozorro.Sale

АТ «Укрзалізниця» надає в оренду зерновози за допомогою електронної системи Prozorro.Sale. Маршрутна відправка зерна затребувана серед українських компаній. Укрзалізниця виставляє лоти на акредитованих майданчиках Прозорро.Продажі з 2018 року. Керівництво ж/д компанії оголосило, що 5% вантажного парку буде надаватися в користування орендарям з усієї України. Брати участь в електронному аукціоні можуть всі користувачі, зареєстровані на офіційних майданчиках Prozorro.Sale.

Що потрібно знати про оренду зерновозів на Прозорро?

АТ «Укрзалізниця» надає в користування вагони типу хопер. Це саморозвантажувальні бункерні конструкції. Хоппер-зерновоз спеціально призначений для транспортування великої кількості сипучих вантажів.
На акредитованих майданчиках Прозорро вартість оренди зерновозів починається від 1055 грн. Це ціна за користування 1 вагоном протягом доби. Під час аукціону вартість може підвищуватися до 70%. Залежить від кількості і зацікавленості в лоті учасників електронних торгів.
В описі обов'язково вказується кількість вагонів (5, 10, 20), дата подачі рейкового транспорту на об'єкт орендаря. Аукціон проходить за часом, зазначеним в інформації лота. Всі учасники повинні знаходитися онлайн, ставки робляться на підвищення ціни.

Як проходять торги по оренді зерновозів Укрзалізниці?

Для оренди вагонів-зерновозів в Україні Вам знадобиться:
  1. Зареєструватися на офіційному майданчику Prozorro.Sale. На сайті «Українська енергетична біржа» це можна зробити за 2-5 хвилин.
  2. Перейти в категорію «Оренда вагонів» і вивчити пропозиції, виставлені АТ «Укрзалізниця».
  3. Вибрати лот і натиснути «Детальніше», щоб дізнатися всю інформацію про нього.
  4. Подати заявку на участь в електронному аукціоні і сплатити гарантійний внесок. Сума внеску вказана в описі лота.
  5. Бути в Інтернеті під час проведення торгів. Перейти за посиланням на модуль аукціону в ЦБД Прозорро. Аукціон проходить в 3 раунди, кожному учаснику надається 3 хвилини на ставку.
Виграти лот неважко, потрібно лише запропонувати найвищу суму за оренду зерновозів. Переможець визначається автоматично. Орендодавець до закінчення торгів не знає, хто саме робить ставки.
Переможець підписує з представниками ж/д компанії протокол торгів, договір і вносить суму оренди. В кінці залишається тільки дочекатися поставки зерновозу в обумовлений час і місце. Додаткових платежів система не знімає, так що можна на 100% розрахувати, у скільки обійдеться орендувати вагон-хопер АТ «Укрзалізниця».
Щоб завжди бути в курсі новинок електронних аукціонів, підписуйтесь на email-розсилку від sale.ueex.com.ua. Наші менеджери нададуть Вам допомогу в подачі заявки на онлайн-торги, проконсультують по додаткових питань. Реєструйтеся на сайті «Українська енергетична біржа» та беріть участь в аукціоні!