logo-prozorro акредитований майданчик

Арештовану землю у Дніпрі реалізують на електронних торгах

Восени 2021 року в Україні запрацював новий механізм продажу арештованої землі в Дніпрі та інших містах - електронні аукціони на Прозорро.Продажі. Тобто, сьогодні всі охочі можуть абсолютно легально купити ділянку, що підлягає арешту, не покидаючи свій офіс чи помешкання - на акредитованому майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Продаж арештованої землі в Дніпрі на Прозорро.Продажі: особливості, переваги та тенденції

Продаж арештованої землі в Дніпрі через систему Прозорро.Продажі - це процес, який набуває все більшої актуальності в останні кілька років. Вже сьогодні ділянки, що підлягають арешту, є об'єктом торгів через Prozorro.Sale.

Особливості цього процесу полягають у тому, що всі етапи продажу землі проводяться онлайн, з використанням прозорого інструменту - електронної системи Прозорро.Продажі. Це забезпечує відкритість обігу земельних ділянок та зрозумілі механізми визначенні їх вартості.

Переваги продажу арештованої землі на Прозорро.Продажі також є очевидними. По-перше, це забезпечує відновлення ефективного використання раніше арештованих ділянок, адже за їх купівлю змагаються виключно зацікавлені інвестори та підприємці. 

По-друге, електронні торги дозволяють залучити більше учасників. Онлайн формат аукціонів не потребує особистого відвідування офісу біржі, а тому долучитися до процесу та купити арештовану землю в Дніпрі можуть інвестори з будь-якого регіону України.

По-третє, аукціонний процес є повністю відкритим для громадськості. Кожен громадянин України може переглянути інформацію по аукціону, зокрема й про переможця, що унеможливлює будь-які спекуляції на цю тему.

Серед основних тенденцій - зростання попиту та підвищення середньої ціни на арештовані ділянки. Це свідчить про позитивні зміни у законодавстві та відкритість нашої країни до інноваційних підходів у сфері використання активів.

Загалом продаж арештованої землі на Прозорро.Продажі - це не лише про відкритість, ефективність та доступність торгівлі. Це ще й один з вагомих інструментів для стимулювання інвестицій в українські села, містечка та міста.

Запрошуємо взяти участь в аукціонах з продажу арештованої землі в Дніпрі на майданчику Української енергетичної біржі

Майданчик ТОВ “Українська енергетична біржа” запрошує вас взяти участь в аукціонах з продажу арештованої землі у Дніпрі. Ці аукціони створюють чудову можливість купити земельну ділянку за ринковою ціною.

Для зручності пошуку цікавих пропозицій ви можете скористатися ботом у популярному месенджері Telegram, а також підключити електронну розсилку. Вони надсилатимуть вам сповіщення про найновіші лоти.

Не пропустіть цю унікальну можливість ідеальну ділянку у одному із головних економічних центрів країни. Приєднуйтесь до аукціонів на акредитованому майданчику sale.ueex.com.ua, робіть вдалий вибір та забезпечте собі успішне майбутнє!