logo-prozorro акредитований майданчик

Участь в аукціоні на земельну ділянку на майданчику ТОВ УЕБ

Електронні аукціони по земельних ділянках розпочнуться вже за кілька тижнів. Однак галузевих експертів та і простих громадян досі хвилюють окремі питання. Чи будуть довгоочікувані продажі проводитися по-справжньому прозоро? Чи не стануть родючі чорноземи власністю лише олігархів та іноземців? Як убезпечити своє майно від нечесних покупців? Відповіді на ці та інші запитання ви отримаєте від провідних фахівців майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа». 

 Участь в аукціоні на земельну ділянку можлива на Прозорро.Продажі

Продаж земельних ділянок на державному аукціоні – це унікальна можливість придбати цінний ресурс з готовою документацією. Абсолютно легальна реалізація державного і комунального майна проходить у системі Прозорро.Продажі в електронному форматі, який дозволяє вам обійти процедуру збору всіх паперів власними силами.

Резонансний законопроект щодо ринку землі був ухвалений Верховною Радою ще 31 березня 2020 року. А доповнив його нещодавно новий Закон № 2195, який по суті завершує земельну реформу на даному етапі і передбачає продаж і оренду аграрних угідь через онлайн-аукціони на офіційних електронних майданчиках. Так уже з 01 липня ви зможете купити ділянку площею до 100 га на платформі ТОВ «Українська енергетична біржа», попередньо зареєструвавшись.

На відміну від оффлайн-торгів, система Прозорро.Продажі забезпечує однакові умови для всіх учасників. Натомість до 2016 року при продажі державних активів найкращі лоти отримували ті, хто давав хабар чи мав потрібні зв’язки. 

Сучасна торгова система та онлайн-аукціони на земельні ділянки, за словами Андрія Мартина, – менеджера проектів з питань земельної реформи в офісі Кабміну – виведуть державний апарат на новий, більш досконалий, рівень публічності. Широкий загал у будь-який момент зможе ознайомитися із даними про організаторів торгів, їх переможців та учасників. Таким чином блокуються корупційні домовленості та зловживання, які часто зустрічалися під час звичайних аукціонів «з-під молотка».

 Земельні ділянки на аукціонах майданчика ТОВ УЕБ

Уже майже 5 років на електронному модулі Прозорро.Продажі проходять успішні торги державним, комунальним і приватним майном. Однойменне державне підприємство разом із офіційними майданчиками на зразок ТОВ «Українська енергетична біржа» надає всю необхідну підтримку в ході аукціону та під час його організації. Прозорі торги користуються довірою громадян та допомагають у розвитку бюджетів різних рівнів та економіки країни в цілому.

Уже за кілька тижнів ви зможете зареєструватися на аукціон по земельних ділянках в Україні, ставши клієнтом майданчика sale.ueex.com.ua та сплативши потрібні внески. Ми пропонуємо вам допомогу менеджерів та вичерпні консультації за телефоном (044) 337-77-65, регулярну Email-розсилку з діючими торгами. А також сповіщення про появу нових лотів через спеціальні Telegram- та Viber-бот. Читайте новини ДП «Прозорро.Продажі» на сторінці ТОВ УЕБ у Facebook.