logo-prozorro акредитований майданчик

Купити комерційну нерухомість в Черкасах на торгах Prozorro.Sale

На електронних торгах Prozorro.Sale купити комерційну нерухомість в Черкасах та інших містах України можна без зайвих посередників та невиправданого завищення вартості таких об’єктів. Завдяки ним приватні інвестори отримали доступ до десятків привабливих активів. Більше не потрібно платити захмарні хабарі чи нелегально домовлятися з корумпованими чиновниками. Учасники змагаються за лоти на однакових умовах, а переможцем автоматично визнається той, хто зробив найбільшу ставку на момент завершення аукціону.

Комерційна нерухомість у Черкасах та як купити прибутковий об’єкт на торгах Прозоро.Продажі

Згідно чинного законодавства комерційною нерухомістю слід вважати будь-які будівлі, споруди, приміщення та їх частини, що використовуються їх власниками для регулярного отримання прибутку. Попит на такі активи завжди високий, особливо у великих містах.

Характеристика основних видів комерційної нерухомості, купити яку в Черкасах можна на електронному майданчику Української енергетичної біржі:

  • будівлі – окремо розташовані архітектурні споруди, що можуть виконувати роль офісного або торгівельного центру, готелю, хостелу, приватного медичного закладу;
  • приміщення – частини будівель, зазвичай це перший поверх житлового будинку;
  • об’єкти – будь-яка комерційна нерухомість, яку можна розділити на два типи – ту, яка безпосередньо приносить дохід, і ту, що створює сприятливі умови для його отримання.

Місто Черкаси – обласний центр з населенням майже 270 тис. осіб, розташоване на березі Кременчуцького водосховища. Зіграло значну роль у формуванні українського козацтва. Найбільша церква України, затишні парки і сквери, безліч цікавих архітектурних пам’яток, а також розвинута промисловість – все це створює сприятливі умови для реалізації різноманітних бізнес-проектів.

Електронні аукціони Prozorro.Sale допоможуть вам купити комерційну нерухомість в Черкасах та інших містах максимально вигідно і прозоро. Для цього лише достатньо зареєструватися на офіційному майданчику sale.ueex.com.ua.

Купити комерційну нерухомість в Черкасах на електронному майданчику

Української енергетичної біржі

Покинуті приміщення заводів і фабрик, будівлі і споруди, які можна переобладнати під магазин, офіс, готель, кафе або службу доставки їжі – держава та місцеві громади більше не витрачають зайві кошти на утримання непотрібних об’єктів. Водночас приватні підприємці отримують унікальну можливість купити комерційну нерухомість у м. Черкаси на відкритих для громадськості аукціонах, чесно конкуруючи один з одним за найбільш привабливі лоти.

За більш детальною консультацією звертайтеся до наших менеджерів за телефоном (044)337-77-65. Підписуйтеся на зручні боти майданчика ТОВ «УЕБ» у Телеграм і Вайбер, також налаштуйте E-mail-розсилку за конкретною тематикою – першими дізнавайтеся про оголошення нових торгів з продажу комерційної нерухомості у Черкасах та інших містах України.