logo-prozorro акредитований майданчик

Купити комерційну нерухомість у Чернівцях на публічних аукціонах

Взяти в оренду чи придбати комерційну нерухомість у Чернівцях чи інших містах України можна навіть не покидаючи свій дім. Найлегшим і найзручнішим варіантом для цієї операції є електронні аукціони Прозорро.Продажі. Для участі в них використовують спеціальні майданчики на зразок ТОВ «Українська енергетична біржа».

 Комерційна нерухомість у Чернівцях реалізується на онлайн-торгах

Оренда та продаж комерційної нерухомості в м. Чернівці та інших регіонах є дуже перспективним джерелом для збільшення ваших доходів шляхом ведення бізнесу. Знайти найкращі об’єкти допоможе зручна форма пошуку на майданчику sale.ueex.com.ua, який є частиною системи Прозорро.Продажі.

Усі будівлі та приміщення, які використовуються для ведення підприємницької діяльності, підпадають під категорію «комерційна нерухомість». Їх власник чи орендар отримує стабільний прибуток. Найбільш популярними серед таких об’єктів є:

  • офісні приміщення, адмінбудівлі, бізнес-центри;
  • магазини, торгові центри, площі, ринки та кіоски;
  • склади, виробничі цехи, ангари;
  • заклади харчування (кафе, ресторани, бари тощо);
  • будівлі для тимчасового проживання (готелі, гуртожитки, санаторії та ін.);
  • заклади сфери обслуговування (перукарні, салони краси і т.д.);
  • медичні центри, клініки, лікарні.

Варто наголосити, що в цій категорії на майданчику ТОВ УЕБ ви можете також знайти земельні ділянки. Обираючи для себе комерційні приміщення, звертайте увагу на їхні характеристики. Наприклад, розташування об’єкта, відповідно до його цільового призначення, проект споруди, чи має вона потрібні комунікації та її стан.

Купити комерційну нерухомість у Чернівцях на майданчику ТОВ УЕБ

Купуючи чи беручи в користування комерційну нерухомість у Чернівцях та інших містах через онлайн-аукціони Prozorro.Sale, ви економите не лише час, а й гроші, які далі можна вкласти у внутрішнє оформлення чи розширення власної справи. На спеціальних майданчиках на зразок ТОВ «Українська енергетична біржа» нерухомі об’єкти реалізуються за вигідною ціною, до того ж вам не потрібно шукати, кому дати хабар, аби отримати ту чи ту будівлю. Усе відбувається повністю відкрито і прозоро.

Нескладна процедура реєстрації відкриє вам цілодобовий доступ до найбільшої бази даних актуальних аукціонів з реалізації майна різних форм власності в Україні. Професійні менеджери майданчика ТОВ УЕБ роз’яснять вам усю потрібну інформацію щодо онлайн-торгів та допоможуть купити комерційну нерухомість у Чернівцях за вигідною ціною. Для консультації телефонуйте (044) 337-77-65. Швидко знаходити потрібні лоти та отримувати сповіщення про початок аукціону можна через зручні боти у Viber і Telegram.

Торги в електронній системі Прозорро.Продажі нададуть вам безліч переваг перед іншими учасниками ринку: комфорт, мобільність, чесність, неупередженість, відсутність дискримінації та бюрократії. Слідкуйте за новинами про продаж державного і комунального майна на сторінці ТОВ УЕБ у Facebook.