logo-prozorro акредитований майданчик

Купити комерційну нерухомість у м. Хмельницький на сайті sale.ueex.com.ua

На електронних аукціонах Прозорро.Продажі значним попитом користується комерційна нерухомість як з м. Хмельницький, так і з інших регіонів України. Навіть під час світової пандемічної кризи наші співвітчизники шукають варіанти оптимізації чи найменш травматичної реорганізації власного бізнесу. До того ж, угоди, укладені на Prozorro.Sale, повністю позбавлені корупційної складової – вам не потрібно платити хабарі за прибуткові об’єкти чи шукати корисні знайомства у владних колах.

Продаж комерційної нерухомості у м. Хмельницький на Прозоро.Продажі

Купити комерційну нерухомість у Хмельницькому чи будь-якому іншому регіоні України швидко, без зайвої бюрократії і, тим більше, роздавання хабарів легко – достатньо скористатися послугами електронного майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа». Даний напрямок достатньо затребуваний, адже з придбання подібних об’єктів стартує чимало успішних бізнес-проектів.

Що ж представляє собою комерційна нерухомість? Загалом усі будинки та споруди розділяють на житлові і прибуткові. Останні класифікують на кілька категорій – у залежності від цільового призначення та величини одержаного прибутку.

На майданчику sale.ueex.com.ua ви знайдете десятки об’єктів комерційної нерухомості у м. Хмельницький та інших областях України – це будівлі, споруди, приміщення та їх частини, а також земельні ділянки, використання яких передбачає отримання прибутку. Здебільшого вона асоціюється з магазинами, торговими центрами і павільйонами, однак насправді ринок нерухомих комерційних об’єктів є значно ширшим.

Основні види комерційної нерухомості у Хмельницькому чи будь-якому іншому місті, які можна купити на електронних аукціонах Прозоро.Продажі:

  • торгова – будь-які приміщення, що використовуються для реалізації товарів (магазини, ТЦ, ларьки);
  • офісна – цілі будівлі, окремі поверхи, кабінети, облаштовані для працівників державних і приватних підприємств, організацій та установ;
  • індустріальна – тут розміщують промислове обладнання, зберігають сировину або готову продукцію (складські приміщення, ангари, виробничі цехи);
  • соціальна – приміщення для медичного обслуговування громадян, салони краси, спортивні гуртки.

Купівля комерційної нерухомості в Хмельницькому на

електронному майданчику ТОВ «УЕБ»

Електронна система Prozorro.Sale разом з підключеними до неї майданчиками на зразок ТОВ «Українська енергетична біржа» - злагоджений механізм, що допоможе усім бажаючим купити комерційну нерухомість у Хмельницькому чи будь-якому іншому місті України. На вас чекають сотні привабливих об’єктів за дуже помірними цінами. Жодних хабарів чи зайвої бюрократії – кожен аукціон проходить під пильним контролем громадськості та відповідних контролюючих органів.

Налаштуйте персоналізовану E-mail-розсилку за обраною тематикою, підписуйтеся на офіційну сторінку ТОВ «УЕБ» у Facebook, також обирайте категорію «Нерухомість» у Viber чи Telegram-боті.