logo-prozorro акредитований майданчик

Вартість комерційної нерухомості в Києві

на майданчику sale.ueex.com.ua

Серед усіх активів, які можна купити на Прозорро.Продажі, варто відзначити комерційну нерухомість у Києві та інших містах України. Користуючись повністю прозорим та доступним усім бажаючим інструментом, десятки підприємців з різних областей стали власниками прибуткових об’єктів. Тим більше, що для цього не потрібно платити хабарі чи витрачати купу часу і нервів на бюрократичні перешкоди. Просто зараз реєструйтеся на майданчику sale.ueex.com.ua і долучайтеся до електронних торгів з купівлі-продажу комерційної нерухомості у Києві або будь-якому іншому регіоні України.

Особливості комерційної нерухомості у Києві

та як купити вартісний об’єкт за помірну ціну

Як і у інших містах, у Києві комерційну нерухомість можна поділити на кілька основних категорій:

  • офіси – цілі будівлі, окремі поверхи або кабінети на Подолі, сучасні ІТ-хаби і опен-спейси – у віддалених районах столиці. Усі їх поєднує те, що такі приміщення використовуються для розміщення співробітників, проведення ділових зустрічей, виконання адміністративної роботи;
  • торгівельна площа – магазини, супермаркети, торгові центри, де відбувається реалізація будь-яких товарів або надання послуг клієнтам;
  • готельно-ресторанні комплекси – призначені для тимчасового (не постійного) проживання гостей, обслуговування масових івентів і різноманітних сімейних заходів;
  • промислові приміщення – заводи, фабрики, склади, ангари, логістичні і дистрибуційні центри;
  • медичні і освітні установи – нерухомість, призначена для обладнання приватних медичних кабінетів і клінік, дитячих садків, шкіл, університетів.

На відміну від інших міст, купівля комерційної нерухомості у Києві має ряд переваг, які безпосередньо впливають як на її початкову вартість, так і на попит з боку учасників торгів Prozorro.Sale. В першу чергу такі об’єкти відрізняє престижна локація, адже правильно обране місце у самому серці столиці нашої держави допоможе вам залучити перспективних клієнтів. Тож кошти, витрачені на придбання такого активу, швидко окупляться.

Комерційну нерухомість купити у м. Київ або іншому регіоні

на онлайн-майданчику Української енергетичної біржі

На електронних торгах Прозорро.Продажі початкова вартість комерційної нерухомості у Києві може бути дуже привабливою. Тут вона визначається на основі результатів експертної грошової оцінки. Ціна, вказана в оголошенні про проведення аукціону, не включає жодних прихованих «подяк» або незрозумілих надбавок.

Також варто відмітити, що конкуренція за потенційно прибуткову комерційну нерухомість у Києві буде значно вищою за інші обласні центри. Нерідко у ході запеклих змагань під час аукціону початкова вартість лотів зростає у кілька разів. Наприклад, найдорожчим лотом за всю історію Прозоро.Продажі став київський готель «Дніпро». У підсумку його початкова ціна зросла з 81 млн. грн. до рекордних 1,1 млрд. грн. – більше, ніж у 10 разів.

Дізнайтеся більше про перспективну комерційну нерухомість у Києві та інших містах України, підписавшись на електронну розсилку та спеціальні чат-боти майданчика Української енергетичної біржі у Telegram та Viber.