logo-prozorro акредитований майданчик

Комерційна нерухомість у Львівській області на майданчику ТОВ УЕБ

Поряд з іншими активами державної і комунальної власності через систему Прозорро.Продажі реалізується комерційна нерухомість у Львові та інших містах України. До таких приміщень належать офіси, магазини, кафе, ангари, склади тощо.

Знайти десятки різноманітних об’єктів нерухомості можна на спеціальних майданчиках, наприклад, ТОВ «Українська енергетична біржа». Вони гарантують чесні умови участі та вигідні цінові пропозиції для кожної кишені. 

 Комерційну нерухомість у Львові купити на онлайн-аукціоні

Найпопулярнішими об’єктами комерційної нерухомості у Львові є такі: 

  • офіси (бізнес-центри, адмінбудівлі);
  • торговельні площі (магазини, ринки, торгові центри, кіоски);
  • склади і промислові приміщення (склади, підприємства, цехи, ангари);
  • заклади харчування (ресторани, їдальні, кафе);
  • станції обслуговування транспортних засобів (АЗС, СТО, мийки);
  • будівлі для тимчасового проживання людей (готелі, хостели, мотелі);
  • заклади сфери обслуговування (перукарні, фотостудії, салони краси).

Ви уже зараз можете знайти їх на майданчиках системи Прозорро.Продажі, щоб купити чи взяти в тимчасове користування. Такі комерційні операції дозволяють розширити бізнес та приносити вам регулярний дохід. А електронні аукціони в свою чергу забезпечують публічну угоду між організатором і покупцем, яка є повністю безпечною. Доступ до торгів комерційною нерухомістю на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа» відкривається всім охочим, і не допускається жодна дискримінація учасників.

 Комерційна нерухомість Львова на майданчику ТОВ УЕБ

Використання офіційних електронних майданчиків системи Прозорро.Продажі, таких як sale.ueex.com.ua, надає учасникам аукціонів фахову юридичну і технічну підтримку. Електронні торги відбуваються за простими і зрозумілими правилами. Конкуруючи за лот, учасники створюють чесний простір для функціонування ринку нерухомості. Отже, об’єкти продаються чи здаються в оренду за максимально об’єктивною ціною.

Зареєструвавшись у системі Прозорро.Продажі, ви отримуєте доступ до всієї бази комерційних активів. Знаходити потрібні лоти легко через акредитовані майданчики на зразок ТОВ «Українська енергетична біржа». Зараз тут можна знайти такі аукціони з продажу комерційної нерухомості у Львівській області:

  • адміністративний будинок у м. Пустомити (Львівське обласне управління АТ «Державний ощадний банк України»);
  • група інвентарних об’єктів, серед яких водонапірна башта і будівля артезіанської свердловини в м. Золочів (Регіональне відділення Фонду держмайна);
  • нежитлові приміщення цокольного поверху в м. Львів (Управління комунальної власності Департаменту економічного розвитку Львівської міськради) та багато інших об’єктів.

Слідкувати за появою лотів можна, використовуючи спеціальні боти від ТОВ УЕБ у Viber і Telegram або регулярну Email-розсилку. А новини Прозорро.Продажі читайте на нашій сторінці у Facebook та дивіться на офіційному YouTube-каналі.