logo-prozorro акредитований майданчик

Купити комерційну нерухомість в Луцьку на торгах Prozorro.Sale

Сьогодні продаж комерційної нерухомості у Луцьку та інших містах України здійснюється з використанням сучасних технологій, що дозволяє уникнути тіньових схем і незаконних договорняків. Особливо у питаннях, які стосуються державного та комунального майна, на якому роками наживалися недобросовісні чиновники. Все, що потрібно для участі у прозорих аукціонах – зареєструватися на одному з акредитованих майданчиків Прозоро.Продажі, наприклад, sale.ueex.com.ua.

Комерційна нерухомість у Луцьку та інших містах на аукціонах Prozorro.Sale

До нерухомості, що має комерційне призначення, відносяться об’єкти, приміщення і споруди, котрі використовуються їх власниками з метою отримання стабільного доходу. Їх головна особливість – такі будівлі не являються житловими. Варто відмітити, що комерційна нерухомість у Луцьку, як і в інших обласних центрах України, незмінно користується високим попитом серед представників бізнесу.

Розглянемо детальніше основні види такого майна. В першу чергу це окремі будівлі, у яких можна облаштувати готель, торговий або бізнес-центр. По-друге, приміщення – частини будинків, у тому числі житлових. Зазвичай у комерційних цілях використовуються підвали і перші поверхи. Третя категорія – будь-які об’єкти (найчастіше промислові), що приносять дохід або створюють відповідні умови для його отримання.

Завдяки електронним торгам Прозоро.Продажі купити комерційну нерухомість у Луцьку та інших містах України можуть усі бажаючі. Сьогодні для цього не потрібно сплачувати космічні хабарі чи шукати корисні знайомства у владних колах. Навіть більше – придбати або орендувати цінний актив ви зможете не покидаючи власний кабінет. Необхідно лише пройти нескладну процедуру реєстрації на акредитованому майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа», обрати потрібний лот та подати заявку на участь. У разі потреби персональні консультанти дадуть відповіді на будь-які ваші питання та забезпечать необхідну технічну і юридичну підтримку на кожному етапі аукціону.

Купити комерційну нерухомість у Луцьку на електронному майданчику sale.ueex.com.ua

Завдяки електронній системі Prozorro.Sale продаж державного та комунального майна в Україні відбувається за прозорою і доступною значній кількості учасників процедурою. Сучасні торги більше не проходять за зачиненими дверима. Завдяки мережі Інтернет до аукціонів з реалізації комерційної нерухомості у Луцьку чи будь-якому іншому місті України долучаються десятки учасників з різних областей. Також за перебігом торгів спостерігають усі бажаючі, що суттєво знижує ймовірність закулісних договорняків.

Скористайтеся послугами офіційного майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа» та отримайте доступ до найбільшої в країні бази електронних аукціонів з продажу найрізноманітніших активів – житлової і комерційної нерухомості, транспортних засобів, промислових ліній, земельних ділянок. Підписуйтеся на тематичну E-mail-розсилку, наші Telegram- і Viber-боти, обирайте цікаві лоти та перемагайте в торгах!