logo-prozorro акредитований майданчик

Купити комерційну нерухомість у Тернополі на майданчику УЕБ

Сьогодні є безліч різноманітних варіантів для інвестицій. Проте існує один перевірений роками напрям для вкладення коштів з метою отримання прибутку у майбутньому - купівля комерційної нерухомості. Навіть зараз, в умовах воєнного стану, набуття нежитлових об’єктів у постійне володіння є досить актуальним. Причина популярності комерційної нерухомості полягає в широкому спектрі її використання. Нежитловий об’єкт можна обладнати під офіс, торгову точку, кав’ярню, фітнес-зал чи інший проект.

Купити комерційну нерухомість у м. Тернопіль, як і в інших населених пунктах нашої держави, без бюрократичної тяганини можна на аукціонах, що проходять на офіційній платформі системи Prozorro.Sale - ТОВ “Українська енергетична біржа”. 

На аукціонах Української енергетичної біржі продається комерційна нерухомість у м. Тернопіль

Нежитлові приміщення завжди були досить дорогим видом майна. В умовах воєнного часу ситуація на ринку дещо змінилася. У населених пунктах, що знаходяться під частими обстрілами, ціни впали подекуди у 3-4 рази. Інша ситуація в західних та деяких центральних областях, де через збільшення попиту вартість нежитлових приміщень зросла у кілька разів. 

Тернопіль належить саме до останньої групи. Через переїзд підприємців з окупованих територій значно зріс попит, а відповідно й ціна, на нежитлові приміщення. Однак навіть в таких умовах знайти комерційну нерухомість для купівлі у Тернополі за вигідними умовами можливо. Для цього рекомендуємо використовувати систему Prozorro.Sale та її офіційні майданчики на зразок ТОВ “Українська енергетична біржа”. Саме на Прозорро.Продажі вітчизняні державні та комунальні підприємства надають у постійне користування нежитлові приміщення у різних населених пунктах нашої держави.

Загалом уся комерційна нерухомість Тернополя, як й інших населених пунктів України, за своїм призначенням поділяється на кілька груп: торгову, офісну, складсько-виробничу, готельну, соціальну та інші. Кожна з них представлена на аукціонах Української енергетичної біржі, долучитися до яких кожен охочий може вже сьогодні!

У Тернополі купити комерційну нерухомість можна на електронних аукціонах УЕБ

Ціна нежитлових об’єктів у Тернополі є досить різною. Все залежить від того, які параметри (площа, розташування, призначення тощо) має об’єкт. На аукціонах Української енергетичної біржі для підприємців доступна велика кількість аукціонів з купівлі комерційної нерухомості у Тернополі та інших населених пунктах України. Долучитися до них надзвичайно просто - для цього необхідно пройти відповідну акредитацію, після чого ви отримаєте доступ до торгів.

ТОВ “Українська енергетична біржа” має безліч сервісів, використовуючи які клієнти мають змогу значно пришвидшити пошук потрібних лотів. Серед таких інструментів:

Налаштовуйте та долучайтеся до кожного з цих сервісів, щоб отримувати значно більше інформації з вітчизняного ринку нерухомості.