logo-prozorro акредитований майданчик

Купити комерційну нерухомість у Рівному

на аукціонах майданчика УЕБ

Сьогодні комерційна нерухомість у Рівному, як і будь-якому іншому великому місті або обласному центрі, є важливим складником міської інфраструктури та економіки. Вона включає широкий спектр об’єктів, що використовуються для комерційної бізнес-діяльності. У цій статті ми розглянемо, що представляють собою подібні активи, для чого вони використовуються та особливості продажу комерційної нерухомості на торгах системи Prozorro.Sale.

Що таке комерційна нерухомість та як у Рівному і інших містах придбати дійсно прибутковий актив

Поняття комерційної нерухомості у Рівному, як і усіх інших населених пунктах, включає десятки різноманітних будинків, приміщень, споруд, що використовуються їх власниками і орендарями з метою отримання прибутку. Під цю категорію підпадають торгові площі, офіси, склади, ресторани, готелі, промислові комплекси.

Важко уявити успішне і розвинене місто без комерційної нерухомості – в Рівному найбільш вигідно купити подібні активи можна на торгах електронної системи Прозоро.Продажі. Серед лотів, представлених на акредитованому майданчику Української енергетичної біржі, найбільшою популярністю користуються:

  • торговельні площі – магазини, супермаркети, невеликі кіоски часто купують або орендують фізичні особи-підприємці для продажу своїх товарів чи надання послуг;
  • офісні приміщення – компанії і організації орендують їх для розміщення адміністративних підрозділів, роботи персоналу, здійснення профільних бізнес-операцій;
  • склади – практично усі виробничі підприємства і дистриб’юторські компанії потребують просторих кімнат для зберігання і фасування товарів;
  • готелі, ресторани і кафе – в Рівному та інших містах розташовуються в комерційних приміщеннях для надання послуг гостям і клієнтам;
  • великі промислові комплекси використовуються для виробничої діяльності, обробки сировини, створення товарів.

Придбати комерційну нерухомість в м. Рівне чи будь-якому іншому регіоні на платформі sale.ueex.com.ua

Можливість купити комерційну нерухомість в Рівному та інших областях на електронних аукціонах Прозорро.Продажі сприяє підвищенню прозорості, ефективності і конкурентоспроможності усього ринку. Участь в них для кожного бажаючого стає доступною після реєстрації на офіційному майданчику Української енергетичної біржі.

Електронні аукціони з продажу комерційної нерухомості в Рівному на платформах Prozorro.Sale мають певні особливості, впоратися з якими вам залюбки допоможуть наші менеджери. Уся інформація про аукціони та навіть їх перебіг буквально транслюється «у прямому ефірі» через мережу Інтернет. Тож реалізація будь-яких державних, приватних або комунальних активів відбувається повністю прозоро. А стати власником перспективної будівлі у прямому сенсі може кожен.

Слідкуйте за оголошенням електронних торгів, на яких можна вигідно купити комерційну нерухомість у Рівному, за допомогою E-mail-розсилки і Telegram- та Viber-ботів майданчика УЕБ.