logo-prozorro акредитований майданчик

Купити комерційну нерухомість в Івано-Франківську на прозорих торгах

Чи можна зробити процес оренди та продажу комерційної нерухомості в Івано-Франківську та інших українських містах чесним та відкритим? Звичайно! Уже 5 років з цією метою працює електронна система Прозорро.Продажі. Зареєструвавшись на одному з майданчиків, наприклад, ТОВ «Українська енергетична біржа», ви можете вдало обрати об’єкт для ведення підприємницької діяльності. Саме на таких платформах відбуваються онлайн-торги державними і комунальними активами в різних напрямках.

 Комерційну нерухомість в Івано-Франківську купити в режимі онлайн

Майже кожна фірма має своє окреме приміщення, яке вона обладнує для комфортної роботи працівників та зустрічі з відвідувачами. З такою метою купують або беруть в оренду комерційну нерухомість в Івано-Франківську і ті компанії, які працюють онлайн. 

Кожна з вищеназваних операцій має свої переваги. Якщо ви купуєте приміщення, то вам не потрібно щомісячно платити орендодавцю. А якщо берете в тимчасове користування, то економите час на оформлення паперів. Також ви можете придбати нерухомість для того, щоб отримувати стабільний прибуток від здачі її в оренду. Це можуть бути офісні, торговельні, промислові та інші види приміщень. Серед приватних підприємців вони користуються постійним попитом, отже, їхні власники матимуть додаткове джерело доходу.

Офісне приміщення має відповідати наступним критеріям: місце розташування, площа, інфраструктура, ціна, зручності тощо. Пошук гідного об’єкта є довгою та енергозатратною справою. Спростити цей процес, зробити його ефективним і надійним допоможе система Прозорро.Продажі. Участь в аукціонах доступна після реєстрації на майданчиках, таких як ТОВ «Українська енергетична біржа». 

 Купити комерційну нерухомість в Івано-Франківську на майданчику ТОВ УЕБ

Оренда та купівля комерційної нерухомості в Івано-Франківську проходить для різноманітних цілей: під приміщення вільного призначення, торгові точки, офіси, склади, заклади сфери обслуговування тощо. Взяти участь у таких торгах ви можете, скориставшись сервісом майданчика sale.ueex.com.ua. 

Він є частиною сучасного електронного модуля Prozorro.Sale. Однойменна система працює вже 5 років та успішно долає корупцію. Саме вона забезпечує відкриті та чесні ринкові відносини між організаторами торгів та потенційними покупцями. 

Наразі проходять такі інноваційні онлайн-аукціони з реалізації комерційної нерухомості в Івано-Франківську та області на майданчику ТОВ УЕБ:

  • адміністративний будинок з гаражем в смт. Рожнятів (Регіональне відділення Фонду держмайна);
  • комплекс будівель у м. Калуш (ТОВ «ДТЕК СЕРВІС»);
  • нежитлові приміщення в м. Івано-Франківськ (Департамент комунальних ресурсів міської ради);
  • магазин на першому поверсі гуртожитку в м. Івано-Франківськ (Департамент комунальних ресурсів міської ради) та багато інших варіантів.

Для ще зручнішого пошуку і сортування лотів використовуйте спеціальні Telegram- і Viber-бот.