logo-prozorro акредитований майданчик

Купити комерційну нерухомість у м. Миколаїв або іншій області на майданчику sale.ueex.com.ua

Попри війну і постійну загрозу обстрілів, бізнес в українських містах продовжує працювати – зокрема, у Миколаєві підприємці активно цікавляться продажем комерційної нерухомості на торгах Прозоро.Продажі. Пройшовши процедуру реєстрації на акредитованому майданчику Української енергетичної біржі, у відповідному розділі ви зможете обрати об’єкт на будь-який смак – від приміщення для магазину або кав’ярні до повноцінного спортивного комплексу чи великого промислового підприємства.

Комерційна нерухомість в Миколаєві та інших містах України

на аукціонах Prozorro.Sale

Відомий обласний центр, у якому мешкає пів мільйона жителів, у 2022 році став справжнім форпостом південного регіону. Розташований усього за 65 км від Чорного моря, Миколаїв і сьогодні приваблює вітчизняних та закордонних інвесторів – швидко і вигідно купити комерційну нерухомість тут вам допоможуть фахівці майданчика sale.ueex.com.ua.

Місто відоме вигідним географічним розташуванням, живописними краєвидами, історичною спадщиною та розвиненою інфраструктурою, що сприяє розвитку підприємництва та загальному економічному зростанню.

Як і багато інших великих українських міст, Миколаїв, купити комерційну нерухомість у якому найбільш зручно на відкритих електронних торгах Прозорро.Продажі, знаходиться на перетині важливих транспортних маршрутів, включаючи морський шлях і шляхи сполучення з іншими обласними центрами. Це робить місто ідеальним вибором для інвесторів, які прагнуть розвивати великі логістичні і транспортні підприємства.

У Миколаєві знаходиться один з найбільших та найважливіших морських портів в Україні. Це забезпечує безпосередній доступ до світових ринків та робить місто привабливим для логістичних компаній і експортерів. Також місто відоме потужною промисловою базою, яка включає виробництво суден, металургію, хімічну та харчову промисловість. Це створює попит на промислову і складську нерухомість для розміщення різноманітних підприємств.

Купити комерційну нерухомість в Миколаєві або іншому місті України на майданчику УЕБ

Обираючи комерційну нерухомість в Миколаєві, варто взяти до уваги, що у цьому місті є велика кількість університетів, наприклад, відомі на всю Україну Чорноморський національний університет ім. Петра Могили, Національний університет кораблебудування ім. Адмірала Макарова, Миколаївський національний університет ім. В. О. Сухомлинського. Це надає вільний доступ до великої кількості висококваліфікованої робочої сили, забезпечує ведення успішної дослідницької діяльності. Така база однозначно буде корисною для створення інноваційних компаній і технологічних стартапів.

Загалом, Миколаїв, купити комерційну нерухомість в якому ви можете на майданчику Української енергетичної біржі, - це місто з великим потенціалом для розвитку бізнесу. Тож придбання подібних активів тут гарантовано стане вигідною інвестицією. На торгах Prozorro.Sale вибір варіюється від складських та офісних приміщень до торгових площ і готелів. Незалежно від вашого бізнес-профілю, Миколаїв має що запропонувати та обіцяє розвиток і прибуток для інвесторів.

Слідкуйте за новими аукціонами, підписавшись на нашу електронну розсилку та зручні чат-боти у Viber і Telegram.