logo-prozorro акредитований майданчик

Купити комерційну нерухомість в Одесі

на платформі Української енергетичної біржі

Навіть враховуючи складну економічну та безпекову ситуацію в регіоні, український бізнес продовжує цікавитися комерційною нерухомістю в Одесі, купити яку без зайвої бюрократії і корупційних махінацій ви можете на онлайн-торгах Прозорро.Продажі. Практично місто-мільйонник, обласний центр національного значення, найбільший морський порт України, значний торговий, транспортний, туристичний і культурно-освітній центр усього південного регіону, «перлина Чорного моря» - будь-які активи, розташовані тут, стануть вигідним капіталовкладенням у довгостроковій перспективі.

Комерційна нерухомість в м. Одеса та інших регіонах України

на торгах Прозоро.Продажі

Разом з Києвом, Харковом і Дніпром, Одеса, купити комерційну нерухомість у якій за доступною ціною можна на аукціонах електронної системи Prozorro.Sale, входить до четвірки найбільших економічних і культурних центрів України. Це місто є надзвичайно привабливим і для обладнання затишного ресторану чи гастропабу, і для відкриття масштабного виробництва. Унікальна атмосфера, вигідне географічне розташування, значний економічний потенціал роблять його ідеальним вибором для вітчизняних та закордонних підприємців або інвесторів.

Розташована просто на узбережжі Чорного моря, Одеса, купити будь-який вид комерційної нерухомості у якій ви зможете на одному з майданчиків Prozorro.Sale, має велике морське портове сполучення, що відкриває широкі можливості для міжнародної торгівлі та логістики. Місто володіє розвиненою транспортною інфраструктурою з масштабною мережею автомобільних, залізничних і авіаційних шляхів, що полегшує ведення бізнесу та переміщення в межах даного населеного пункту.

Це також один з найбільших економічних центрів України, який відіграє надважливу роль у торгівлі, суднобудуванні, логістиці, інформаційних технологіях та інших галузях. Місцева влада активно залучає іноземних інвесторів, надаючи різні пільги та підтримку для розвитку бізнесу.

Куплю комерційну нерухомість в Одесі і інших містах

на онлайн-майданчику sale.ueex.com.ua

Можливість купити комерційну нерухомість в м. Одеса або будь-якому іншому регіоні України за привабливою ціною і дійсно прозорою процедурою допомагає представникам як великого, так і малого та середнього бізнесу розвивати економіку навіть у скрутні часи. Не втрачає місто і свій туристичний та творчий потенціал. Навіть попри часті повітряні загрози, тут продовжує вирувати життя – працюють кав’ярні і ресторани, магазини, з радістю приймають відвідувачів Оперний театр і легендарний ринок «Привоз».

В Одесі дивовижним чином поєднуються різні епохи і культури, завдяки чому це місце вабить і туристів, і представників бізнесу. Готелі, хостели, торгові центри, різноманітні кулінарні заклади – будь-яка комерційна площа має тут великий потенціал. Отримуйте нагадування про оголошення нових торгів з продажу комерційної нерухомості в Одесі та інших містах за допомогою E-mail-розсилки і зручних чат-ботів майданчика Української енергетичної біржі в Telegram і Viber.