logo-prozorro акредитований майданчик

Купити пай у Черкаській області на е-майданчику УЕБ

З моменту відкриття в Україні ринку сільськогосподарських земель влітку 2021 року на різних інтернет-ресурсах почало з’являтися все більше оголошень на кшталт “куплю пай - Черкаська область або інший регіон”. Однак навіть сьогодні не всі громадяни нашої країни знають, що аграрні угіддя реалізуються на аукціонах системи Prozorro.Sale.

Купити пай у Черкаській області на аукціонах Prozorro.Sale - це вигідно

Інвестування в землю завжди є перспективним рішенням, особливо якщо мова йде про сільськогосподарські ділянки. Саме тому купити пай у Черкаській області на торгах Прозорро.Продажі – це вигідна можливість для будь-якого інвестора чи підприємця.

Система Prozorro.Sale - це інноваційний механізм, який забезпечує відкриті та ринкові умови для охочих продати або придбати сільськогосподарську землю. Окрім с/г ділянок на Прозорро.Продажі реалізується низка інших активів та майна: автомобілі, комерційна та житлова нерухомість, об’єкти спиртової галузі та малої приватизації, металобрухт тощо. Саме відкритість системи та довіра громадян до неї дозволяють регулярно збільшувати кількість напрямів, за якими проходять торги.

Черкащина - це регіон, який притягує інвесторів з усієї країни. Вигідне центральне положення області, розвинений аграрний сектор та багато інших факторів створюють значні перспективи для ведення тут сільськогосподарського бізнесу.

Купівля паю через Prozorro.Sale дозволяє ефективно управляти інвестиціями, оскільки процес торгів повністю відкритий та контрольований. Учасники аукціонів отримують чітку інформацію про об'єкт продажу, що дозволяє зробити обдумане рішення.

Прозорість та ефективність Prozorro.Sale стають ключовими перевагами для інвесторів. Тому й не дивно, що кількість охочих купити пай у Черкаській області через акредитований майданчик ТОВ “Українська енергетична біржа” постійно зростає.

Як купити земельний пай в Черкаській області на майданчику sale.ueex.com.ua

Придбання землі сільськогосподарського призначення на sale.ueex.com.ua – це ефективний та прозорий спосіб отримати у власність аграрну ділянку. Для початку роботи необхідно зареєструватися на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”. Створіть обліковий запис, заповнивши всі необхідні реєстраційні дані.

Після успішної реєстрації та авторизації на sale.ueex.com.ua ви отримаєте доступ до всіх земельних аукціонів. Використовуючи зручні фільтри (регіон, площа, стартова ціна тощо), відсортуйте пропозиції, залишивши лише ті, що вас цікавлять.

Перед участю ознайомтесь з умовами продажу ділянки, датою та часом початку торгів тощо. Під час аукціону уважно спостерігайте за діями конкурентів та відповідно на них реагуйте.

Нас часто запитують - як швидко знайти потрібну ділянку, адже на Прозорро.Продажі постійно доступна величезна кількість пропозицій, а тому вибрати потрібну - не завжди легко. Саме для розв’язання цього питання ми рекомендуємо використовувати нашу Email-розсилку та зручні земельні Viber- і Telegram-бот, завдяки яким ви будете отримувати миттєві сповіщення про появу нових аукціонів на Prozorro.Sale.