logo-prozorro акредитований майданчик

Купити промисловий спиртзавод в Україні на публічних аукціонах майданчика ТОВ УЕБ

Фонд державного майна України розпочинає приватизацію у сфері «Укрспирту». Відтепер купити спиртзавод можна у системі Прозорро.Продажі. Для цього потрібно всього лише пройти швидку процедуру реєстрації на майданчику ТБ «Українська енергетична біржа».

Наразі проведено 13 аукціонів з реалізації підприємств «Укрспирту». Заступник Голови ФДМУ Тарас Єлейко повідомляє, що всього на першому етапі приватизації планується знайти інвесторів для 16 об’єктів.

 Куплю спиртзавод в електронній системі Прозорро.Продажі

Демонополізація спиртової галузі – це важливий крок для розбудови демократичної держави, підготовка до якого йшла майже рік. Монополія на виробництво спирту серед європейських країн залишилася тільки в Україні і в Білорусі. Але тепер ми почали долати це негативне явище і формуємо чесний і прозорий ринок за допомогою сучасної торгової системи Prozorro.Sale.

Загалом же приватизація чекає 41 об’єкт ДП «Укрспирт» та 37 підприємств однойменного концерну. На них претендує велика кількість вітчизняних інвесторів, які представляють фармацевтичну, лікеро-горілчану, паливно-енергетичну чи агропромисловість. Також купити спиртзавод в Україні бажають іноземні представники приватного бізнесу. До аукціонів не допускають лише тих осіб, що так чи інакше пов’язані з країною-агресором або мають санкційні обмеження.

Процес приватизації підприємств спиртової галузі позитивно вплине на розвиток агросектору, створить нові робочі місця на різних виробництвах, а також збільшить надходження до Держбюджету.

Хоч лише деякі підприємства, що виставлені на продаж, функціонують на даний момент, але всі вони перебувають у робочому стані. Заводи мають великі виробничі потужності, що дозволить потенційним покупцям збільшити обсяги виробленої продукції. Усі підприємства «Укрспирту» мають схожу систему виробництва: обладнання, сировина, етапи роботи. 

 Купити промисловий спиртзавод на майданчику ТОВ УЕБ

В Україні вперше проходить наскільки масштабна приватизація усієї галузі на Прозорро.Продажі. Кожен завод ДП «Укрспирт» пройшов інвентаризацію і аудит. Також для потенційних інвесторів сформовані пакети документів, у яких представлені переліки активів кожного підприємства, інформація про судові процеси тощо. Відтак ви можете бути впевнені, що ваша інвестиція буде безпечною та успішною у реальному секторі економіки. Не проґавте нагоду здійснити ривок назустріч розвитку власного бізнесу.

Спиртова промисловість має великий потенціал для створення прибутку. Більше 30 млн. декалітрів у рік – саме стільки виробляють разом усі заводи. Фонд держмайна наголошує на тому, що більше половини ринку перебуває в тіньовому обороті. Для того, щоб зробити функціонування підприємств прозорим, потрібно знайти для них нових приватних власників.

Також спиртова промисловість буде цікавою для агросектору, який може застосовувати свою сировину, а саме відходи і залишки виробництва. Для подальшого розвитку альтернативної енергетики також будуть актуальні підприємства «Укрспирту», адже вони мають необхідні потужності і оснащення для виготовлення біоетанолу. 

Отже, ми бачимо, що цільове призначення спиртзаводів може бути різним, тому слід бути готовим до запеклої конкуренції. Будьте готові до початку приватизації нових об’єктів завдяки опціям майданчика ТБ «Українська енергетична біржа». Ми пропонуємо вам підключити Email-розсилку від sale.ueex.com.ua з актуальними аукціонами, а також наш Viber- або Telegram-бот.

З нами ви з легкістю зможете купити спиртзавод в Україні та розширити доходи і можливості вашого бізнесу.