logo-prozorro акредитований майданчик

Купити землю через аукціон в Україні на Прозоро.Продажі

Сьогодні купити землю на аукціоні може кожен охочий українець. Нарешті питання реалізації ділянок сільськогосподарського призначення закрите, а всі політичні спекуляції щодо цієї теми втратили свою актуальність.

Купити земельну ділянку в Україні можна на електронних торгах

Крапка у довготривалій дискусії щодо функціонування ринку землі в Україні була поставлена після підписання Закону про обіг с/г ділянок. Відповідно сьогодні торги землею відкриті як для фізичних, так і юридичних осіб.

Для ефективного функціонування ринку землі уряду довелося розробити та ухвалити низку важливих нормативно-правових актів. Одним із них є Закон про децентралізацію землі, що значно спрощує та робить більш ефективним процес управління аграрними угіддями. Однак найважливішим у питанні обігу аграрних угідь є інше рішення – продаж ділянок сільськогосподарського призначення на електронних аукціонах. 

До участі у них допускаються поки що виключно резиденти України. Вже сьогодні фізичні та юридичні особи можуть купувати сільськогосподарську землю на електронних аукціонах системи Прозорро.Продажі.

Експерти міжнародного рангу оцінюють рішення про відкриття ринку землі в Україні як значний прорив. Вільний обіг сільськогосподарських ділянок не просто відкриває нові можливості для українців у питанні власності. Це рішення, яке дозволяє підвищити ціну на вітчизняну землю, стимулює нові інвестиції в агросектор та забезпечує нові надходження до бюджетів на всіх рівнях. Наша країна має значні потужності для розвитку сільського господарства. А це в майбутньому забезпечить їй економічну стабільність та процвітання.

Якщо ви бажаєте купити земельну ділянку на аукціоні, пройдіть швидку реєстрацію на одному з електронних майданчиків системи Прозорро.Продажі, наприклад, ТОВ «Українська енергетична біржа». Завдяки торгам у режимі онлайн ви не станете жертвою корупційних махінацій чи дискримінації, і ваша угода буде на 100% безпечною.

Купити землю через аукціон на майданчику ТОВ "Українська енергетична біржа"

Проблема, яка турбувала українців вже не одне десятиліття - нарешті вирішена. В Україні запрацював механізм продажу землі. Електронні торги на Прозорро.Продажі докорінного змінюють підхід до реалізації с/г угідь.

Завдяки акредитованим майданчикам, серед яких ТОВ «Українська енергетична біржа», аукціонний процес проходить по-справжньому незаангажовано, об’єктивно та на конкурентній основі. Система Prozorro.Sale доводить, що Україна здатна подолати корупцію. Жодних хабарів, дерибанів та домовленостей. Усе відбувається під пильним громадським контролем. Щорічно прозорі торги є джерелом надходження додаткових мільярдів до держбюджету.

Долучайтеся до клієнтів майданчика sale.ueex.com.ua, щоб купити землю через аукціони. Отримуйте сповіщення про нові лоти, налаштувавши Email-розсилку, зручні боти у Viber і Telegram.