logo-prozorro акредитований майданчик

Землю у Хмельницькому купити можна через е-майданчик

Сьогодні для пересічного підприємця стало доволі просто купити землю у Хмельницькому чи іншому населеному пункті України. Зміни у чинному земельному законодавстві привели до того, що тепер можна стати власником ділянки фактично у два кліки. На відкритих засадах функціонують торги землею у системі Прозорро.Продажі. Для того, щоб до них долучитися потрібно бути клієнтом одного з акредитованих майданчиків, наприклад, ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Купити землю у Хмельницькому через оновлені електронні аукціони

Хмельницький є чималим адміністративним центром із населенням 274 452 особи. Левова частка промислової продукції України залежить саме від потужностей цього міста. На території області наявні нерудні копалини. А також велика кількість ділянок передбачена для сільського господарства.

Тож у Хмельницькому купити землю можна, наприклад, для побудови промислових приміщень харчової, машинобудівної, паливно-енергетичної, деревообробної чи інших галузей. Щоб зробити цей процес законним, без корупції та максимально вигідним для вас, потрібно скористатися електронними аукціонами в системі Прозорро.Продажі. Тут ви знайдете величезну базу даних із ділянками державної, комунальної і приватної власності. Вибір цільового призначення ділянки є досить широким. Серед основних категорій можна виділити такі:

  • під будівництво (житлове, громадське або комерційне);
  • аграрні угіддя - не тільки основний об’єкт фермерського господарства, а й використовується для розташування відповідної інфраструктури;
  • оздоровчо-рекреаційна;
  • ділянки, що належать до водного фонду;
  • лісогосподарська;
  • історико-культурна;
  • землі, які є частиною галузей оборони, промисловості, енергетики, зв’язку та інших.

В офіційних даних експертів можна знайти інформацію про те, що найбільшим попитом у Хмельницькому користуються ділянки під забудову, а також промислового призначення. Це пояснюється важливістю розвитку промисловості для роботи міста.

Переглянути актуальні лоти по Хмельницькому та знайти потрібні ділянки можна на офіційному майданчику Прозорро.Продажі ТОВ “Українська енергетична біржа”.

У Хмельницькому купити землю можна через майданчик ТОВ “УЕБ”

Земельні ділянки завжди були об’єктом для вигідних капіталовкладень. Особливо, якщо знаходяться вони в обласному центрі, наприклад, у Хмельницькому. Така інвестиція буде доволі рентабельною.

Першим кроком для того, щоб купити землю у Хмельницькому, стане реєстрація в системі Прозорро.Продажі через один з офіційних майданчиків. Таким є ТОВ “Українська енергетична біржа”. За потреби ви завжди можете скористатися допомогою наших фахівців за телефоном (044)337-77-65. Якісна технічна та юридична підтримка на земельних торгах вам гарантована.

Майданчик sale.ueex.com.ua має простий та зрозумілий інтерфейс зі зручною системою фільтрів. А наші Вайбер- і Телеграм-боти з пошуку ділянок будуть надсилати вам сповіщення про оголошення нових аукціонів у вибраному регіоні.