logo-prozorro акредитований майданчик

Землю у Кривому Розі купити тепер можна через систему Prozorro.Sale

Ледь не всі галузі економіки потребують для свого функціонування наявності угідь різного призначення. Так купити землю у Кривому Розі можна для ведення промислової діяльності, будівництва житлових чи комерційних приміщень, облаштування рекреаційних зон тощо. Зараз в нашій державі попит на ділянки обумовлюється їхньою багатопрофільністю та універсальністю.

Придбати потрібний вам об’єкт у будь-якому населеному пункті України легко з використання електронної системи Прозорро.Продажі. Отримати доступ до бази даних з торгами землею державної і комунальної власності можна на електронному майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”. Проходьте швидку реєстрацію та подавайте заявку на участь у земельному аукціоні.

У Кривому Розі купити землю можна через електронну систему Прозорро.Продажі

Останні два роки стали рушійними на шляху до формування земельного ринку. Низка законодавчих актів, яку ухвалили парламентарі, лобіює інтереси як продавців, так і покупців. Однією з вимог останніх була прозора процедура реалізації ділянок. Її забезпечили публічні електронні аукціони в системі Прозорро.Продажі, на яких зокрема можна купити землю і в Кривому Розі. Це рішення прописано в постанові Кабінету Міністрів № 1013.

Через прозорий модуль онлайн-торгів землею потенційні інвестори можуть придбати ділянки такого цільового призначення по всій території України:

  • аграрні (для вирощування рослин та ведення тваринництва);
  • під забудову (на них зводяться житлові, громадські та комерційні об’єкти нерухомості);
  • оздоровчі (облаштування зон для відпочинку та лікування);
  • водного фонду (облагородження прибережних територій та обслуговування гідрооб’єктів);
  • промисловості, зв’язку, енергетики та інших галузей, на балансі яких перебувають ділянки.

У функціонуванні прозорого ринку землі зацікавлені не тільки землевласники й потенційні покупці, а й сама держава. Кожний договір купівлі-продажу приносить податок до Держбюджету.

Купити землю у Кривому Розі через майданчик ТОВ УЕБ

Важливим рішення для успішної роботи земельного ринку стало визначення адміністратором аукціонів ДП “Прозорро.Продажі”. Однойменна електронна система уже понад 5 років створює успішні і відкриті умови для функціонування різних напрямів української економіки. Державні та комунальні активи реалізуються в режимі онлайн, а за ходом торгів спостерігають незалежні експерти та звичайні громадяни. Жодних корупційних махінацій чи дискримінації.

Для того, щоб стати учасником аукціонів з продажу земельних ділянок та купити землю у Кривому Розі чи іншому місті, вам потрібно бути зареєстрованим на одному з майданчиків системи Прозорро.Продажі. Таким може бути ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Безумовною перевагою майданчика sale.ueex.com.ua є спеціальні боти у Вайбер і Телеграм, що допомагають знаходити ділянки землі, які виставлені на продаж у конкретному регіоні. Також долучайтеся до сторінки ТОВ УЕБ у Facebook.