logo-prozorro акредитований майданчик

Купити землю на Львівщині на е-аукціонах Prozorro.Sale

Купівля землі у Львівській області є простим, прозорим та ефективним процесом завдяки електронним аукціонам на платформі Prozorro.Sale. Ця інноваційна система дозволяє покупцям отримати доступ до сотень цікавих та вигідних пропозицій уже сьогодні!

Земля у Львівській області: правильний вибір та купівля ділянки на онлайн торгах

Купівля землі у Львівській області є вигідним рішенням для великої кількості інвесторів. Популярність угідь полягає у їх універсальності. Майже будь-яка підприємницька діяльність так чи інакше пов’язана із землею: ведення с/г виробництва, будівництво чи обслуговування комерційних об’єктів тощо. 

Онлайн торги на платформі Prozorro.Sale відкривають широкі можливості для вигідної купівлі землі. Однак, перш ніж робити крок у цьому напрямі, важливо правильно вибрати ділянку. Ось кілька ключових критеріїв, які варто врахувати:

  1. Цільове призначення. Як ви плануєте використовувати ділянку? Важливо розуміти, що ваша діяльність має чітко відповідати цільовому призначенню землі.
  2. Місцезнаходження. Розташування ділянки має важливе значення. Близькість до населених пунктів (ринків збуту продукції), транспортних шляхів та інфраструктури значно впливає на успішність вашої справи.
  3. Вартість. Порівняйте ціни на схожі ділянки у вибраному регіоні. Порівняйте їх та виберіть угіддя, що має найкраще співвідношення ціни та якості.
  4. Інфраструктура. Важливо також враховувати наявність комунікацій, які необхідні для вашого проекту (електро-, водо-, газопостачання, каналізація тощо). Додатковим бонусом буде розвинена транспортна та інша інфраструктура поруч.

Загалом купівля земельної ділянки у Львівській області на онлайн торгах Prozorro.Sale є надзвичайно вигідною інвестицією, якщо ви уважно вивчите всі аспекти та дотримаєтеся необхідних процедур. Для участі в аукціонах зареєструйтеся на sale.ueex.com.ua.

Як купити землю у Львівській області на майданчику Української енергетичної біржі

Якщо ви бажаєте розвивати свій аграрний чи будь-який інший бізнес у Львівській області, то рекомендуємо звернути увагу на можливість купівлі землі на майданчику Української енергетичної біржі. Для того, щоб придбати ділянку на sale.ueex.com.ua, виконайте наступні кроки:

  1. Пройдіть реєстрацію на майданчику. Вам потрібно створити обліковий запис та заповнити необхідну інформацію.
  2. Пошук ділянок. Знайти потрібний лот на майданчику ви можете за допомогою фільтрів, вказавши потрібний регіон, площу, ціну тощо. Однак існує і простіший спосіб пошуку ділянок. Для цього налаштуйте Email-розсилку і земельні Viber- та Telegram-бот.
  3. Аналіз інформації. Виберіть кілька цікавих пропозицій, ретельно проаналізуйте та порівняйте інформацію про кожну ділянку.
  4. Участь у торгах. Після подачі пропозиції та оплати обов’язкових внесків - ви можете долучитися до аукціону. Будьте готові до конкуренції та реагуйте на пропозиції інших учасників.
  5. Виграш у торгах. У разі перемоги в аукціоні зв'яжіться з продавцем та розпочніть процес укладення угоди.