logo-prozorro акредитований майданчик

Землю в Боярці можна купити на Prozorro.Sale

Завдяки системі Prozorro.Sale у підприємців з'явилася можливість купити землю у Боярці чи будь-якому іншому населеному пункті країни за абсолютно прозорими умовами. Це відкриває нові перспективи для тих, хто бажає придбати ділянку поблизу столиці для розвитку різних проектів.

Купівля землі в Боярці: критерії, які варто аналізувати при виборі ділянки

При купівлі землі в Боярці, як і в будь-якому іншому населеному пункті України, необхідно ретельно розглянути кілька ключових критеріїв. Деякі підприємці не враховують важливість вибору, однак саме від цього етапу залежить рентабельність придбання. Тому ми рекомендуємо проаналізувати наступні аспекти ділянки:

  1. Місцезнаходження. Розташування ділянки відіграє надзвичайно важливу роль. Розгляньте місцезнаходження землі в межах міста та її положення відносно інших населених пунктів.
  2. Розмір та форма. Визначте, яка за площею ділянка вам потрібна. Конфігурація також важлива - встановіть чи вона відповідає вашим потребам і планам.
  3. Призначення. Перевірте, чи відповідає тип ділянки вашій майбутній діяльності.
  4. Доступність комунікацій. Переконайтеся, що ділянка “під’єднана” до водо-, електро-, газопостачання та інших мереж.
  5. Якість грунту. Вивчіть грунтові умови ділянки. Це важливо для будівництва та сільського господарства.
  6. Екологічні аспекти. Оцініть вплив навколишнього середовища на ваш бізнес. Наприклад, якщо ви плануєте зводити багатоквартирний будинок, то ділянка поряд з промисловою зоною буде не найкращим варіантом.
  7. Інфраструктура. Розгляньте доступність і розвиток у населеному пункті автомобільних та залізничних шляхів, громадського транспорту та інші послуги.
  8. Ціна. Проаналізуйте середню вартість ділянок потрібного вам цільового призначення в Боярці. Відповідно до цієї інформації - встановіть граничну суму, яку ви готові витратити на купівлю землі. Обов'язково включіть до бюджету всі витрати, пов'язані з придбанням ділянки та її подальшим використанням.

Аналізуючи ці критерії, ви зможете зробити обгрунтований вибір при купівлі землі в Боярці. Це своєю чергою задовольнить ваші потреби та сприятиме розвитку майбутнього бізнесу.

Купити землю в м. Боярка на аукціонах е-майданчика Української енергетичної біржі

Боярка, розташована поблизу Києва, приваблює все більше підприємців для ведення бізнесу. Нині, завдяки електронній платформі Prozorro.Sale, придбання земельних ділянок тут стало надзвичайно доступним. Один із способів купити землю в Боярці – долучитися до аукціонів на майданчику Української енергетичної біржі.

Торги на sale.ueex.com.ua надають можливість швидко та ефективно здійснювати операції з купівлі-продажу. Участь у таких аукціонах дозволяє придбати земельну ділянку за ринковою ціною та умовами, що задовольняють як покупців, так і продавців.

Тому не витрачайте час дарма. Підключайте електронну розсилку та земельні Viber- і Telegram-бот Української енергетичної біржі, щоб не пропускати оголошення на Прозорро.Продажі нових аукціонів.