logo-prozorro акредитований майданчик

У Рівному купити землю можна за онлайн-процедурою

Нещодавно в українському законодавстві відбулися важливі зміни, які стосуються земельного ринку. Уже сьогодні можна купити землю у Рівному та інших населених пунктах за абсолютно чесними і прозорими правилами. Така можливість у вітчизняних підприємців з’явилася завдяки переведенню реалізації ділянок в систему Прозорро.Продажі. Переглянути всі лоти та подати заявку на участь в аукціоні ви можете на спеціальних акредитованих майданчиках. Таким, наприклад, є ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Як купити у Рівному землю різного цільового призначення

Головними нормативно-правовими актами, які реформують ринок землі, стали Закони № 552-ІХ та № 1444, а також постанова № 1013. Відповідно до них, земля різного цільового призначення та форм власності продається на електронних аукціонах у системі Прозорро.Продажі. Щодо приватних угідь, то треба врахувати особливість, що вони виставляються на е-торги лише за бажанням власника. 

На офіційних майданчиках Prozorro.Sale на зразок ТОВ “Українська енергетична біржа” ви зустрінете лоти із ділянками різного цільового призначення: 

  • для різноманітного будівництва (комерційного, житлового) - один із найпопулярніших напрямів;
  • сільськогосподарські угіддя - друга за затребуваністю категорія;
  • промислового, транспортного, енергетичного та інші такого ж типу землі, які належать державі;
  • рекреаційного та оздоровчого.

Ціна на такі ділянки різниться відповідно до площі, розташування, рівня розвитку інфраструктури. Шукайте найвигідніші пропозиції для того, щоб купити землю у Рівному чи іншому населеному пункті, на аукціонах системи Прозорро.Продажі. Також на них продаються й інші цінні активи: нерухомість різних типів, транспортні засоби, промислові об’єкти тощо. 

З початку роботи системи Prozorro.Sale (2016 рік) пройшло майже 500 тисяч торгів, а дохід від них перевищив 66 млрд грн. Він регулярно поповнює бюджети на місцях.

Купити землю в Рівному на електронному майданчику ТОВ УЕБ

Сьогодні у кожного українця є можливість купити землю у Рівному чи іншому місті для своїх потреб у держави чи ОТГ. Влада створила гідні прозорі умови для реалізації ділянок.

Для виконання цієї мети адмініструвати земельні торги має ДП “Прозорро.Продажі”. Його сучасний модуль забезпечує рівні права для кожного та відсутність дискримінації. Жодних тіньових схем, корупції чи махінацій. А технічний та юридичний супровід ви отримаєте, зареєструвавшись на майданчику sale.ueex.com.ua. Після цього ви зможете подати заявку на участь та позмагатися за обраний лот на земельному аукціоні.

Не витрачайте час на пошук потрібного об’єкта, користуйтеся спеціальними Вайбер- і Телеграм-ботами по землі від ТОВ “Українська енергетична біржа”. За допомогою них ви будете отримувати сповіщення про нові торги прямо на свій смартфон.

Не забувайте про офіційну сторінку ТОВ УЕБ у Facebook та про наш YouTube-канал, де ви будете дізнаватися корисну інформацію про реалізацію майна на Прозорро.Продажі.