logo-prozorro акредитований майданчик

Купити землю в Бориспільському районі на майданчику ТОВ УЕБ

Завдяки змінам у законодавстві купити землю в Борисполі чи якомусь іншому населеному пункті сьогодні можна без посередників, а також без хабарів та додаткових переплат. На торгах Прозоро.Продажі ви знайдете десятки лотів, що перебувають у державній або комунальній власності. А головне – їх продаж відбувається без тіньових схем і незаконних договорняків, за чіткою та зрозумілою всім процедурою.

Купити землю в Бориспільському районі на електронному аукціоні Prozorro.Sale

Невеличке за площею місто Бориспіль має стратегічно важливе значення. У населеному пункті, де мешкають 55 тис. жителів, розташований найбільший український аеропорт. Він забезпечує 60% усіх авіаційних перевезень – щороку його послугами користуються більше 10 млн. пасажирів. Дві злітно-посадкові смуги здатні приймати будь-які літаки, також це єдиний в Україні аеропорт, що здійснює постійні трансатлантичні перельоти.

Відповідно до ухваленого 18 травня 2021 р. закону «Про продаж і тимчасове користування державними і комунальними земельними ділянками», купити землю в Бориспільському районі або у самому місті можна без прихованих платежів та зайвої бюрократії. Відтепер окремі площі, призначені для зведення житлової або комерційної нерухомості, промислових об’єктів та навіть організації невеликого підсобного господарства, місцеві органи влади виставляють на прозорі електронні аукціони, взяти участь у яких можуть усі бажаючі.

Загалом уся земля, купити в Борисполі та інших містах України яку усі бажаючі можуть на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа», за цільовим призначенням поділяється на наступні категорії:

  • сільськогосподарську;
  • лісогосподарську;
  • під житлову, громадську чи комерційну забудову;
  • оздоровчу;
  • рекреаційну;
  • водного фонду;
  • з розташованими на ній стратегічно важливими об’єктами – промисловими, енергетичними, транспортними, зв’язку і оборони.

Придбати землю в Борисполі на акредитованому майданчику sale.ueex.com.ua

Ще одна перевага Борисполя – близьке розташування до Києва (всього 40 км). Зручний готель, молодіжний хостел або розкішний житловий комплекс, затишне кафе чи кав’ярня з їжею на виніс, цілодобовий супермаркет – завдяки аукціонам на Prozorro.Sale ви легко втілите в життя свою мрію.

Бажаєте купити державну або комунальну землю у Борисполі? Кваліфіковані фахівці майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа» до ваших послуг! Тут ви отримаєте не тільки детальну інформацію, а й якісну технічну та юридичну підтримку на всіх етапах проведення земельних торгів. Приємний на вигляд та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс майданчика гарантує швидкий пошук потрібних лотів. Зробити це можна у відповідному розділі, скориставшись гнучкою системою фільтрів. Відсортуйте торги за регіоном, назвою організації-замовника, номером, датою проведення, початковим бюджетом, площею. А зручні тематичні боти ТОВ УЕБ у Телеграм або Вайбер вчасно нагадають про оголошення нових аукціонів!