logo-prozorro акредитований майданчик

Ділянку землі в Харкові купити можна в онлайн-форматі

Використовуючи електронну систему Прозорро.Продажі, ви зможете купити землю в Харкові чи будь-якому іншому населеному пункті за спрощеною процедурою і без зайвої бюрократії. А також беззаперечною перевагою для інвесторів стане той факт, що продаж ділянок для будь-яких цілей відбувається прозоро та справедливо. З результатом публічних онлайн-торгів може ознайомитися кожен охочий та у разі порушень подати скаргу. А також громадяни мають можливість спостерігати за ходом аукціону в реальному часі.

Для участі в земельних торгах скористайтеся зручним майданчиком ТОВ “Українська енергетична біржа”, де вам буде наданий повний спектр послуг, незалежно від того, виступаєте ви в ролі продавця чи покупця.

Ділянку землі у Харкові купити можна через систему Прозорро.Продажі

Земельний ринок уже показав себе в дії, і експерти відзначають, що продаж земельних ділянок в онлайн-форматі через систему Прозорро.Продажі допомагає розвиватися цій сфері економіки та вивести її на якісно новий рівень. Землевласники, держава чи представники ОТГ вигідно реалізують свої активи на чесних аукціонах, а підприємці роблять свої вклади, не боячись “договорняків” чи корупційних махінацій.

Українська економіка великою мірою залежить від земельних ресурсів, в основному аграрних. Довгий час повноцінна робота цього сектору блокувалася мораторієм на продаж угідь приватної власності. У той же час ділянки іншого цільового призначення реалізувалися за недосконалим механізмом, який допускав тіньові схеми.

Зрушення в позитивну сторону на земельному ринку по-справжньому стали відчутні у 2021 році. Окрім старту торгів аграрними угіддями з 01 липня, відповідно до постанови КМУ № 1013, розпочався продаж та оренда ділянок іншого цільового призначення державної та комунальної власності на електронних торгах Прозорро.Продажі. Отже, тепер всі охочі можуть купити землю в Харкові, Києві, Запоріжжі, Черкасах та інших містах України за прозорою та зручною процедурою. Усе, що потрібно мати учаснику аукціону, - це комп’ютер чи смартфон та доступ до швидкісного Інтернету.

Як купити землю у Харкові через акредитований майданчик ТОВ УЕБ

Сьогодні кожен підприємець має можливість економити час, шукаючи ділянку для оренди чи купівлі. Система Прозорро.Продажі є великою базою даних таких об’єктів, а електронні торги регулярно проходять на її спеціальних майданчиках на зразок ТОВ “Українська енергетична біржа”. Користуючись ним, ви можете швидко знайти потрібний аукціон за допомогою зручної системи фільтрів. 

А також через спеціальні земельні боти у Вайбер і Телеграм ви можете налаштувати сповіщення про нові лоти із ділянками для різних цілей (ведення фермерського господарства, забудова тощо) в системі Прозорро.Продажі. Інформацію про майбутні торги в різних напрямах можете шукати також на офіційній сторінці ТОВ УЕБ у Facebook.

Отже, на майданчику sale.ueex.com.ua ви легко знайдете потрібний лот із земельною ділянкою та зможете купити землю в Харкові чи будь-де в Україні на електронному аукціоні.