logo-prozorro акредитований майданчик

Купити земельну ділянку у Конча-Заспі на майданчику ТОВ УЕБ

Завдяки електронним торгам Прозорро.Продажі купити землю в елітній Конча-Заспі сьогодні можуть усі бажаючі. Ви здивуєтеся, але для цього більше не потрібно «задобрювати» місцевих чиновників. Починаючи з 2021 р. ділянки, що перебувають у комунальній або державній власності, цілком легально продаються на спеціальних майданчиках, таких як ТОВ «Українська енергетична біржа».

Купити земельну ділянку в Конча-Заспі та інших районах Києва на торгах Prozorro.Sale

Звісно, багато хто мріє купити землю в Конча-Заспі – адже тільки тут ви зовсім випадково можете стати сусідом відомого політика чи колишнього президента. Історична місцевість на південній околиці столиці відома не лише мальовничими краєвидами, а й своїми непересічними мешканцями. Символ елітності і розкоші, непомірного багатства та соціального статусу – мільйони гривень тут віддають не за ділянку, а за престиж.

Знаменита Конча-Заспа – це не населений пункт, а котеджне містечко на березі Дніпра. Через високий статус її мешканців місцевість добре охороняється. І не лише на в’їзді – відеокамери і сторожові вішки обладнані по всій території, яку регулярно перевіряють патрульні машини. Нові дороги, сучасні комунікації, артезіанські свердловини. А ще дитячі садочки, супермаркети, ресторани, басейни, спортзали, школи, фітнес- і бізнес-центри – тут є все необхідне для комфортного життя.

На сайтах оголошень ціна, за яку можна купити землю в Конча-Заспі, коливається від 7 500 до 35 000 доларів за 1 сотку. Однак на практиці зробити це не так вже й легко, адже відома на всю країну мека українських мільйонерів донедавна була достатньо закритою спільнотою, куди не надто охоче приймали сторонніх. Та тепер все має змінитися. Згідно з оновленим законодавством, на продаж ділянки в елітному поселенні виставлятимуться на електронних майданчиках Prozorro.Sale, зокрема платформі sale.ueex.com.ua. Тут їх зможуть придбати усі бажаючі – за умови дотримання кількох простих вимог.

Купити землю в Конча-Заспі на електронному майданчику

ТОВ «Українська енергетична біржа»

Чому купити землю в Конча-Заспі на електронному аукціоні Прозорро.Продажі – дійсно вигідна пропозиція? Особливістю цих торгів є повна прозорість та відсутність упередженого ставлення до учасників. В режимі реального часу за ними спостерігають десятки людей. Ставки робляться анонімно, а переможця система визначає самостійно – ним стає учасник, який на момент завершення аукціону запропонував найбільшу ціну.

Завдяки більш ніж 40 акредитованим платформам, у тому числі ТОВ «Українська енергетична біржа», до торгів, на яких можна вільно купити землю у Конча-Заспі чи якомусь іншому районі Києва, долучаються якомога більше учасників. Це сприяє вільній конкуренції, а лоти продаються за їх справжньою ринковою вартістю.

Ще більше інформації ви можете дізнатися, зареєструвавшись на майданчику ТОВ «УЕБ». Підпишіться на щоденну E-mail-розсилку, наші земельні боти у Telegram і Viber – першими дізнавайтеся про появу нових торгів.