logo-prozorro акредитований майданчик

Як купити в Київській області землю для ведення фермерського господарства

Купити землю в Київській області можна для різних цілей, наприклад, ведення фермерського господарства та аграрного виробництва або для комерційної діяльності та розбудови власного бізнеса в містах. У цьому регіоні перспективними населеними пунктами є Біла Церква, Бориспіль, Фастів, Бровари тощо.

Сьогодні процедура торгів ділянками відбувається в електронній системі Прозорро.Продажі. Одним із її офіційних майданчиків, який гарантує прозорість торгів, є ТОВ «Українська енергетична біржа». Зареєструвавшись на ньому, ви зможете взяти участь в аукціоні з реалізації активів різних форм власності.

Землю купити в Київській області можливо через систему Прозорро.Продажі

Низка законопроектів, які були прийняті за останні 2 роки, покликані відкрити земельний ринок та зробити його повністю прозорим. Останні нормативно-правові акти, які регулюють дану сферу, передбачають проведення аукціонів по землі в електронній системі Прозорро.Продажі. На спеціальних майданчиках продаються ділянки різного цільового призначення:

  • сільськогосподарські є найпопулярнішими на ринку та використовуються для виробництва агропродукції, ведення рослинництва і тваринництва;
  • для будівництва об’єктів житлової, комерційної та соціальної сфер;
  • оздоровчі та рекреаційні (до них зараховують санаторії, лікарні);
  • водного фонду для облаштування прибережних зон;
  • землі, які належать до сфер енергетики, оборони, транспорту, зв’язку, промисловості.

Але довгий час тіньовий земельний ринок блокував розвиток підприємницької діяльності та надходження до Держбюджету. Але завдяки прозорому механізму торгів – системі Prozorro.Sale – можна купити землю в Київській області чи будь-якому іншому регіоні без махінацій чи корупційних схем. 

З 2016 року ДП «Прозорро.Продажі» доводить, що можливо проводити чесні торги державними і комунальними активами, зокрема земельними ділянками. 

Купити землю в Київській області на майданчику ТОВ УЕБ

Купити землю в Київській та інших областях чесно та відкрито стало можливим після ухвалення постанови № 1013 про проведення земельних аукціонів у системі Прозорро.Продажі. На її спеціальних майданчиках на зразок ТОВ «Українська енергетична біржа» клієнти створюють свої особисті кабінети та пропонують ціни за лоти. 

Більш детально дізнатися про умови реалізації аграрних угідь, ділянок для забудови та іншого цільового призначення можна від менеджерів ТОВ УЕБ за телефоном (044) 337-77-65. Вони проконсультують вас з будь-якого питання та допоможуть розробити тактику участі в аукціоні на підвищення ставок.

Скористайтеся зручними земельними ботами у Вайбер і Телеграм від sale.ueex.com.ua, щоб слідкувати за виставленням у систему Прозорро.Продажі нових лотів. Налаштовуйте сповіщення відповідно до регіону та площі ділянки. Також не забувайте стежити за сторінкою ТОВ УЕБ у Facebook та нашим YouTube-каналом, щоб не пропустити корисну інформацію про продаж землі.