logo-prozorro акредитований майданчик

Як вигідно купити землю в Луцьку та інших містах України

Сьогодні купівля землі в Луцьку та інших містах України - це право кожного українця отримати бажану ділянку у власність за вигідною ціною. Все це стало доступним завдяки електронній торговій системі Prozorro.Sale, яка дозволяє ефективно торгувати угіддями різного цільового призначення.

Переваги купівлі землі в Луцьку та інших містах Волинської області

Підприємці з різних куточків України охоче інвестують в земельні ресурси Волинської області та її обласного центра - міста Луцьк. І це не дивно, адже Волинь є інвестиційно привабливим регіоном, завдяки ряду факторів:

  1. Вигідне розташування. Волинська область має вигідне прикордонне положення, що сприяє розвитку бізнесу та легкому доступу до інших регіонів України та країн Європи.
  2. Розвинена інфраструктура. Більшість міст області, зокрема й Луцьк, мають добре розвинену мережу доріг, комунікацій та послуг.
  3. Економічний потенціал. Волинська область активно розвивається, тому підприємці мають можливість розглядати перспективні галузі для інвестицій, зокрема в сільське господарство, будівництво тощо.
  4. Великі площі аграрних угідь, що дозволяє активно розвивати с/г сектор та залучати в нього нові технології.
  5. Культурна та історична спадщина. Волинська область багата на різні пам’ятки, що робить її привабливою для туристів, а відповідно й дозволяє інвестувати в цей напрям.

Тому купівля землі у Луцьку та інших містах області може бути чудовим інвестиційним рішенням. А найкращим варіантом для вигідного придбання ділянки є аукціони на майданчику Української енергетичної біржі, для участі в яких необхідно зареєструватися на sale.ueex.com.ua.

Які земельні ділянки можна купити в Луцьку на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”

Електронна торгова система Прозорро.Продажі відкриває низку нових можливостей для інвесторів. На аукціонах Prozorro.Sale ви можете купити в Луцьку землю будь-якого цільового призначення:

  • сільськогосподарського: угіддя для ведення товарного с/г чи інших аграрних проектів;
  • промислового: ділянки для розміщення виробничих потужностей, складських об’єктів тощо;
  • комерційні: землі для нежитлової забудови;
  • рекреаційні: угіддя для створення відпочинкових зон;
  • землі для житлового будівництва;
  • транспортні: угіддя, що використовуються для будівництва та обслуговування транспортної інфраструктури.

Важливо зазначити те, що на Prozorro.Sale вже зараз доступні сотні лотів з ділянками. Тому ви точно можете знайти угіддя під власні потреби та бюджет. Для цього перейдіть на майданчик sale.ueex.com.ua, оберіть категорію “Земельні ділянки” та за допомогою фільтрів (регіон, площа, розташування тощо) знайдіть найбільш відповідну землю.Для більшої зручності пошуку угідь рекомендуємо скористатися Email-розсилкою та земельними Viber- і Telegram-ботом. Налаштуйте їх за потрібними параметрами та отримуйте сповіщення про оголошення потенційно цікавих земельних торгів.