logo-prozorro акредитований майданчик

Придбати землю в м. Ужгород на електронному

майданчику ТОВ УЕБ

Завдяки низці змін в українському законодавстві купити землю в Ужгороді та інших регіонах України сьогодні можуть усі бажаючі. Завдяки електронним торгам Prozorro.Sale ці угоди укладаються максимально легко та безпечно. Вам не доведеться шукати посередників або сплачувати космічні хабарі. Відкрити кафе у центрі міста, побудувати сучасний житловий комплекс чи офісний хаб зі зручною інфраструктурою – за допомогою майданчика sale.ueex.com.ua ви легко втілите в життя найсміливіші мрії!

Придбати землю в м. Ужгород та інших містах України на електронних торгах Прозоро.Продажі

Відносно невеликий обласний центр з населенням у 115 тис. жителів розташований на берегах р. Уж, зовсім недалеко від кордону зі Словаччиною. Засноване ще у ІХ ст., мальовниче містечко знаходиться біля найвідомішої туристичної «меки» України – карпатських гір. Так само як Стамбул або Рим, воно збудоване на сімох пагорбах. У самому центрі побудований Ужгородський замок, також тут є аж шість набережних, що навесні перетворюються у фантастичний квітучий сад.

В Ужгороді достатньо розвинений малий і середній бізнес. Торгівля, промислове виробництво, будівельні компанії, агенції нерухомості, готельно-ресторанний бізнес – лише фізичних осіб-підприємців тут зареєстровано близько 10 000. Безумовно, рішення купити землю в Ужгороді допоможе вам успішно реалізувати будь-який проект. Знайти та вигідно придбати обрану земельну ділянку – експерти майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа» забезпечать вам підтримку на усіх етапах торгів.

Завдяки електронним аукціонам Прозорро.Продажі в Україні вже кілька років успішно реалізовуються комунальні, державні і приватні активи. Будинки, квартири, виробничі приміщення, легкові і вантажні автомобілі, земельні ділянки, сільськогосподарська техніка, майно банкрутів, дозволи на розробку корисних копалин – сьогодні це майно знаходить нових власників за лічені дні. З моменту запуску інноваційного ІТ-стартапу на акредитованих майданчиках, у тому числі sale.ueex.com.ua, було проведено 460 тис. онлайн-торгів, що принесли їх організаторам майже 70 млрд. грн.

Тож купити землю в Ужгороді та інших містах України на повністю прозорих умовах ви можете просто зараз, попередньо зареєструвавшись на спеціалізованій платформі ТОВ «УЕБ».

Купити землю в Ужгороді на майданчику

ТОВ «Українська енергетична біржа»

Тільки за останні дев’ять місяців в електронній системі Prozorro.Sale було оголошено 5 500 торгів з продажу та здачі в оренду земельних ділянок по всій Україні. Сумарно їх площа вже перевищила 72 тис. га, а початкова вартість загалом оцінюється у 1,5 млрд. грн. Прибуток від уже укладених угод сягнув 405 млн. грн. – і це лише початок.

Досвідчені фахівці акредитованого майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа» допоможуть вам купити землю у Ужгороді та інших регіонах на чесних конкурентних умовах. Підпишіться на нашу E-mail-розсилку, спеціальні земельні Telegram- і Viber-боти, беріть участь в аукціонах та перемагайте!