logo-prozorro акредитований майданчик

У Житомирі можна купити землю від господаря напряму або через е-торги

Нещодавні позитивні зміни у законодавстві привели до того, що тепер купити землю в Житомирі чи іншому місті можна абсолютно чесно і відкрито через онлайн-систему Прозорро.Продажі. При цьому потенційні покупці не витрачають багато часу на вирішення бюрократичних питань. Їм потрібно лише зареєструватися на одному з акредитованих майданчиків, наприклад, ТОВ “Українська енергетична біржа”. Зручний електронний формат аукціонів дозволяє стати власником ділянки, навіть не полишаючи власного будинку.

Купити землю в Житомирі від господаря чи ділянки, які перебувають у власності держави

Продаж землі на електронних аукціонах в Україні розпочався з осені 2021 року. Ось уже понад 5 місяців українські інвестори активно цікавляться купівлею ділянок у містах для розвитку власного бізнесу. У Житомирі купити землю державної чи комунальної власності можна за єдиним публічним механізмом через систему Прозорро.Продажі. Вона є найбільшою базою даних з лотами цієї та іншої сфер економіки: нерухомості, вагонів Укрзалізниці, автомобілів, промислових комплексів тощо. 

Відносини продавця та покупця є відкритими для громадськості. Вони контактують через спеціальні електронні майданчики. Одним із таких є ТОВ “Українська енергетична біржа”. Загалом таких платформ налічується близько 40 штук.

Сам онлайн-модуль Prozorro.Sale було створено вітчизняними ІТ-спеціалістами у 2016 році. Це стало революційним рішенням та позитивним рушієм у сфері продажу майна державної та комунальної власності. Нарешті реалізація цінних активів почала відбуватися відкрито. Це забезпечує об’єктивну грошову оцінку та справедливе формування ціни на ринку.

Хоч напрям земельних торгів в електронному форматі з’явився не так давно, він уже зарекомендував себе як один з найперспективніших. Через систему Прозорро.Продажі кожен охочий може придбати ділянки різних видів: під забудову (житлових чи комерційних об’єктів нерухомості), промислові території, рекреаційні, сільськогосподарські (є найбільшим сегментом). 

У Житомирі купити землю легко через офіційний майданчик ТОВ УЕБ

На вартість ділянок у Житомирі та інших містах України впливають їх цільове призначення, площа, розташування. Найвигідніші пропозиції шукайте на офіційному онлайн-майданчику sale.ueex.com.ua. У такий спосіб ви зможете купити землю в Житомирі чи будь-де буквально у два кліки.

Електронна система Прозорро.Продажі разом із її акредитованими майданчиками на зразок ТОВ УЕБ позбавляє вас корупційного фактору, бюрократичних процедур та робить весь процес торгів не просто швидким, а чесним і об'єктивним. Для участі в земельних аукціонах вам потрібен лише комп’ютер та стабільний Інтернет.

Допомогу для учасника торгів надають професійні менеджери майданчика ТОВ “Українська енергетична біржа” за телефоном (044) 337-77-65. Спеціальні земельні боти в Телеграм і Вайбер дозволять вам налаштувати підписку на нові лоти із ділянками в конкретному регіоні.