logo-prozorro акредитований майданчик

В останніх новинах ДП Укрспирт говориться про початок приватизації заводів

Головною новиною «Укрспирту» стало те, що у 2019 році Верховною Радою України був ухвалений законопроект № 2300 про припинення державної монополії на виробництво спирту. Реалізація підприємств уже здійснюється у системі Прозорро.Продажі. Наразі своїх власників знайшли 16 заводів. Усього планується продати 41 об’єкт ДП «Укрспирт» та 37 підприємств однойменного концерну.

Поспішайте долучитися до інвесторів та отримати вигідне майно за привабливою ціною. Для цього реєструйтеся на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа».

 Останні новини ДП Укрспирт – приватизація спиртової галузі

Приватизація спиртової галузі в Україні йде повним ходом. Всі ці роки вона була у державній власності, на відміну від інших країн, де спиртзаводи уже давно перейшли до приватних рук. Наслідками монополії стали менші потужності підприємства, а, отже, і менший дохід.

Виробництво спирту – важлива галузь для більш ніж 100 різних виробництв. Наприклад, фармацевтичного, харчового і навіть паливно-енергетичного (біоетанол та похідні добавки).

Продукція, яку виробляють спиртзаводи:

  • етиловий спирт (ректифікований, денатурований);
  • спирт-етиловий сирець;
  • сивушне масло;
  • сировина для антисептиків;
  • біоетанол;
  • діоксид вуглецю;
  • лікеро-горілчані вироби.

Новини «Укрспирту» 2020 року: з 01 липня держава значно пом’якшила свою діяльність у галузі виробництва і обігу спиртової продукції. Нові власники підприємств матимуть змогу отримати ліцензію на виготовлення спирту та на його експорт. 

Для того, щоб стати інвестором ДП «Укрспирт», потрібно купити державний спиртзавод на публічному аукціоні системи Прозорро.Продажі. Дозвіл на введення в експлуатацію об’єктів чи будівництво можна буде отримати з 01 липня 2021 року. Власники заводів матимуть підтримку з боку держави, зокрема в обмеженні ввезення спирту до 2024 року.

 Новини концерну Укрспирт – як стати власником спиртзаводу

Електронні аукціони системи Прозорро.Продажі дозволять зробити приватизацію заводів «Укрспирту» максимально прозорою та позбавленою корупційних махінацій. Завдяки торгам на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа» та на інших акредитованих платформах встановлюється чесна конкуренція та ринкова ціна на товар.

Щоб дізнатися нормативні деталі щодо приватизації державного чи комунального майна, потрібно звернутися до відповідного Закону України чи Постанови КМУ № 432 про продаж об’єктів на публічних електронних аукціонах.

У нашій країні існує чималий попит на продукцію спиртової галузі. Вона є важливою частиною фармацевтичного, харчового та інших виробництв. Продукція «Укрспирту» популярна також і на закордонних ринках. Зважаючи на це, купити спиртзавод – це досить вигідна пропозиція, яка в майбутньому принесе прибуток для власника.

Розробляйте чітку стратегію перемоги на аукціоні Прозорро.Продажі разом із спеціалістами майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа». Для цього звертайтеся за телефоном (044) 377-77-65. Ви отримаєте вичерпні відповіді на всі питання та допомогу при реєстрації, підготовці до аукціону та під час його проведення.

При підготовці до торгів звертайте увагу на умови приватизації конкретного майна, документацію МПД та його загальний склад, стартову ціну лота. Майданчик sale.ueex.com.ua пропонує вам скористатися Viber- і Telegram-ботом, який надсилатиме вам миттєві сповіщення про торги та відсортує лоти, а також підключити актуальну Email-розсилку.

Додаткові новини ДП «Укрспирт» читайте на сторінці ТОВ «Українська енергетична біржа» у Facebook та долучайтеся до нашого YouTube-каналу.