logo-prozorro акредитований майданчик

Орендувати комерційну нерухомість на Оболоні в Києві

на майданчику УЕБ

Як і у інших містах України, оренда комерційної нерухомості у Києві, зокрема в мікрорайоні Оболонь, має свої особливості, які впливають на вибір потенційних орендарів. Завдяки зручним і прозорим аукціонам в електронній системі Prozorro.Sale, у будь-який час незалежно від місця перебування ви можете обрати прибутковий об’єкт. Та отримати його у тимчасове користування, не вдаючись до корупційних махінацій і послуг незрозумілих «посередників». Навіть якщо мова йде про перспективні активи у одному з найвідоміших спальних районів столиці.

Комерційна нерухомість на Оболоні та в інших районах столиці

на електронних аукціонах Прозоро.Продажі

Процес здачі в оренду комерційної нерухомості на Оболоні в Києві має свої особливості, як і аналогічні процедури в інших містах України. На торгах Prozorro.Sale він відбувається з певними відмінностями. Ознайомити з ними потенційних орендарів та власників бізнесів залюбки зможуть консультанти акредитованого майданчика Української енергетичної біржі.

Перш, ніж почати обирати на Оболоні об’єкти комерційної нерухомості для оренди, варто зважити всі плюси і мінуси даного місця розташування. Даний район є одним з найбільших та найгустонаселеніших у Києві. Вигідне географічне розташування, розвинена інфраструктура та наявність комфортних зон для відпочинку роблять його дійсно привабливим місцем для ведення комерційної діяльності.

Мікрорайон Оболонь, вигідно взяти в оренду комерційну нерухомість у якому вам пропонує майданчик sale.ueex.com.ua, розташований на правому березі Дніпра. Близькість до станцій метро та головних транспортних артерій міста забезпечує зручний доступ до будь-якої локації і співробітникам, і клієнтам.

В популярному серед киян Оболонському районі розташовані щонайменше шість великих торгово-розважальних центрів (Караван, DREAM yellow і DREAM berry, Blockбастер, Lake Plaza, OASIS, Smart Plaza), безліч кафе і ресторанів, аптек, банківських відділень, різноманітних пунктів сервісного обслуговування, що створює сприятливе середовище для розвитку бізнесу.

Оренда комерційної нерухомості на Оболоні

або у іншому районі Києва на майданчику УЕБ

Серед оголошень про оренду комерційної нерухомості, у тому числі на київській Оболоні, можна легко знайти цікаві офіси, торговельні площі, ресторани, складські приміщення. Свій вибір учасники торгів на Прозорро.Продажі здійснюють залежно від власних потреб та специфіки бізнесу. Її вартість сильно варіюється від економних пропозицій до варіантів преміум-класу, що допомагає підприємцям легко відшукати оптимальне рішення незалежно від прогнозованого бюджету.

Також звертаємо вашу увагу, що на онлайн-аукціонах, участь у яких ви зможете взяти на майданчику УЕБ, остаточна ціна оренди певної будівлі або її окремої частини залежить і від рівня конкуренції. У ході чесного змагання між учасниками вона може зростати у кілька разів. І ці кошти одразу надходять до державного та місцевих бюджетів, а не лишаються у кишенях корумпованих чиновників.

Бажаєте взяти в оренду комерційну нерухомості на Оболоні або у іншому мікрорайоні м. Київ та і будь-якого міста України загалом? Шукайте вигідні лоти за допомогою нашої E-mail-розсилки та зручних чат-ботів у Telegram і Viber.