logo-prozorro акредитований майданчик

Комерційна нерухомість у Чернівцях та її оренда на sale.ueex.com.ua

У комерційної нерухомості, взяти в оренду або купити яку у Чернівцях та інших регіонах України можна на торгах Prozorro.Sale, є маса переваг, тож такі активи однозначно зацікавлять потенційних інвесторів. Головне – процедура вибору орендаря (чи власника) для державного і комунального майна є повністю прозорою, а вартість – надто привабливою, щоб лишати їх без уваги.

Нерухомі комерційні об’єкти у м. Чернівці і їх оренда на аукціонах Прозоро.Продажі

На електронних торгах Prozorro.Sale серед комерційної нерухомості в оренду у Чернівцях та інших регіонах можна взяти десятки різних об’єктів. Що їх поєднує? Ці приміщення, будівлі і споруди не призначені для проживання. Таку нерухомість орендар експлуатує з єдиною метою – отримання доходу. Незважаючи на загальносвітову пандемічну кризу та закриття багатьох бізнес-проектів, попит на неї лишається майже незмінним.

Уся комерційна нерухомість у м. Чернівці, в оренду яку ви можете взяти на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа», ділиться на наступні категорії:

  • будівлі – будівельно-архітектурні споруди, розміщені окремо одна від одної. Їх використовують у якості торгових і бізнес-центрів, готельно-ресторанних комплексів, тут відкривають спортзали і коворкінги;
  • приміщення – частини цілих будівель, які можна орендувати для відкриття власного магазину, кав’ярні чи салону краси. Зазвичай це перші поверхи житлових висоток;
  • об’єкти – деякі з них безпосередньо приносять прибуток, інші створюють умови для його отримання (велика промисловість).

Характерною особливістю оренди комерційної нерухомості у Чернівцях, як і по всій Україні, є два ключові фактори:

  1. вона має приносити постійний дохід;
  2. окрім тимчасового користування, будь-який об’єкт можна купити або продати, використати у якості заставного майна при отриманні кредиту, передати право власності іншій особі.

Беручи комерційну нерухомість в оренду через аукціон Прозорро.Продажі, ви на 100% можете бути певні у чесності та законності укладеної угоди. Жодних «схем» і договорняків із високопосадовцями – учасники публічно змагаються за чітко визначеними правилами, а щонайменші порушення відразу оскаржуються.

Оренда комерційної нерухомості у Чернівцях та інших містах на майданчику sale.ueex.com.ua

Електронні аукціонах на Prozorro.Sale допоможуть вам вигідно інвестувати кошти в оренду комерційної нерухомості у Чернігові та інших областях. Для цього варто лиш обрати один з акредитованих майданчиків, наприклад ТОВ «Українська енергетична біржа». Наші фахівці мають багаторічний досвід проведення біржових операцій. Своїм клієнтам ми гарантуємо всебічну підтримку на кожному етапі проведення торгів з оренди комерційної нерухомості у м. Чернівці та по всій Україні.

Слідкуйте за оголошенням нових аукціонів за допомогою щоденної E-mail-розсилки, наших Viber- і Telegram-ботів. Цікаві об’єкти за привабливими цінами вже чекають на вас!