logo-prozorro акредитований майданчик

У Дніпрі оренда комерційної нерухомості проходить у режимі онлайн

За традиційною класифікацією, вся нерухомість поділяється на житлову та нежитлову. Такий поділ відбувається з погляду на експлуатацію об’єктів. Одна з них використовуються для проживання людей, інша - для ведення підприємницької діяльності. 

Якщо ви потенційний інвестор у цьому напрямі, то вас може зацікавити оренда комерційної нерухомості у Дніпрі чи іншому місті України. Державні та комунальні активи здаються в тимчасове користування на електронних майданчиках системи Prozorro.Продажі. Таким є ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Оренда комерційної нерухомості у Дніпрі – як та з якою метою проводиться

До комерційної нерухомості зараховують будівлі (можливо недобудови), приміщення, інші споруди, земельні ділянки, водойми, які використовуються з метою отримання прибутку. Купуючи чи орендуючи їх, підприємці мають змогу примножити свій капітал через ведення бізнесу. 

На чесних умовах та з максимальною вигодою взяти комерційну нерухомість в оренду у Дніпрі та будь-якому іншому населеному пункті можна через систему Прозорро.Продажі. Її сучасний модуль функціонує як база даних, а самі електронні аукціони та робота з клієнтами відбувається на спеціальних майданчиках на зразок ТОВ “Українська енергетична біржа”. Тут ви знайдете весь перелік лотів з об’єктами нежитлової нерухомості державної і комунальної власності по всій Україні.

Зазвичай поділ цих активів відбувається на такі категорії:

  • промислові (ангари, заводи, склади тощо);
  • вільного призначення - в них підприємці облаштовують офіси, готелі, ресторани та інші заклади;
  • окремі приміщення, які займають перші поверхи будинків, - підходять для відкриття магазину, перукарні, нотаріальної контори тощо.

Купівля нерухомості доступна поки що не всім власникам бізнесу. Якщо ви ще не володієте достатніми фінансами, пропонуємо вам скористатися процедурою оренди майна. Вона також має свої переваги: окрім дроблення затрат, простіше оформлення документів і легше за потреби відмовитися від його використання.

У Дніпрі оренда комерційної нерухомості відбувається на е-майданчику ТОВ УЕБ

Вартість оренди комерційної нерухомості у Дніпрі чи іншому регіоні залежить від місця розташування об’єкта, стану приміщення, його призначення, наявності зручностей тощо. Сьогодні ні в кого не виникне проблем з вибором будівлі для конкретних потреб, адже є найбільша в Україні база даних - система Prozorro.Sale. А взяти участь у публічних онлайн-аукціонах також легко через один з акредитованих майданчиків, наприклад, sale.ueex.com.ua. 

Чесні торги гарантує ДП “Прозорро.Продажі”, яке вже понад 5,5 років веде боротьбу з корупцією в нашій державі. Процес реалізації державного майна у такий спосіб відбувається повністю відкрито.

Не забувайте, що ви можете скористатися допомогою професійних менеджерів за телефоном (044) 337-77-65, підключити Вайбер- і Телеграм-боти від ТОВ УЕБ для отримання повідомлень про нові лоти, а також підписатися на нашу офіційну сторінку у Facebook і YouTube-канал.