logo-prozorro акредитований майданчик

Взяти комерційну нерухомість у Хмельницькому в оренду на онлайн-аукціонах

У будь-якому місті України, зокрема в Хмельницькому, оренда комерційної нерухомості є одним із найперспективніших напрямків системи Прозорро.Продажі. Отримати нежитловий об’єкт зі значною вигодою ви можете на електронних аукціонах майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа». Ця процедура відбувається легально і прозоро, без хабарів та домовленостей із «потрібними людьми».

 Комерційна нерухомість у Хмельницькому в оренду здається на публічних торгах

Якщо вас цікавить питання оренди комерційної нерухомості у Хмельницькому, варто насамперед визначитися із її характеристиками і цільовим призначенням. Головною особливістю таких об’єктів є їх використання для отримання прибутку. Тобто інвестор розраховує збільшити свої капітали шляхом ведення бізнесу чи здачі приміщень в оренду.

Найбільш поширеними у Хмельницькому, як і в більшості міст, є офіси, будівлі для магазинів, кафе, салонів краси. Великим є попит і на промислові об’єкти, склади та гаражі. Також до комерційної нерухомості належать приміщення для тимчасового проживання людей (готелі, хостели, орендовані апартаменти та ін.) або заклади соціального обслуговування (лікарні, спортивні майданчики, басейни тощо).

Які переваги має оренда приміщень і будівель через систему Прозорро.Продажі, на відміну від пошуку майна на сайтах оголошень? На спеціальних акредитованих майданчиках на зразок ТОВ «Українська енергетична біржа» міститься повний спектр української комерційної нерухомості. 

Електронні аукціони з продажу та оренди різноманітних об’єктів державної та комунальної власності проходять ледь не щодня. Деякі з них реалізуються в межах реформування, інші не використовувались роками, а тепер приносять дохід до бюджетів різних рівнів. Готелі, магазини, окремі споруди вільного призначення, великі промислові заводи, ангари, склади, гаражі з вигідною інфраструктурою та актуальними ринковими цінами – усе це ви знайдете в системі Прозорро.Продажі. На офіційних майданчиках, таких як ТОВ УЕБ, на вас чекає безліч пропозицій для підприємницької діяльності.

Оренда комерційної нерухомості у Хмельницькому на майданчику ТОВ УЕБ

Головною особливістю і в той же час перевагою оренди комерційної нерухомості у Хмельницькому та інших містах є цілковита прозорість процедури, відсутність упередженого ставлення до потенційних покупців. Це забезпечує електронна система Прозорро.Продажі разом з її офіційними майданчиками, серед яких ТОВ «Українська енергетична біржа».

Для того, щоб стати учасником онлайн-торгів не потрібно нікуди їхати, а лише мати доступ до комп’ютера з Інтернетом. Реєстрація на майданчику sale.ueex.com.ua відкриє вам весь комплекс послуг – від зручного відслідковування лотів через боти у Telegram і Viber до консультації менеджерів на всіх етапах аукціону з оренди комерційної нерухомості у Хмельницькому. Обирайте прибуткові об’єкти для вашого бізнесу і перемагайте разом із професіоналами ТОВ УЕБ!