logo-prozorro акредитований майданчик

Комерційна нерухомість у Кропивницькому є об’єктом онлайн-аукціонів

У Кропивницькому оренда комерційної нерухомості користується популярністю. Місто працює і у сфері бізнесу, і в туристичному напрямі. Здача державного і комунального майна в тимчасове користування проходить через систему електронних торгів Прозорро.Продажі. Її представниками є офіційні акредитовані майданчики, на яких і відбувається процес онлайн-торгів. Таким є ТОВ “Українська енергетична біржа”.

У Кропивницькому комерційна нерухомість в оренду здається в системі Prozorro.Sale

У пошуках комерційної нерухомості для оренди у Кропивницькому ви натрапите і на пусті, і на мебльовані приміщення, готові до експлуатації і недобудовані, а також в системі Прозорро.Продажі ви знайдете і просто ділянки землі для розвитку бізнесу в місті. Перераховані вище об’єкти належать до нежитлового фонду та використовуються для отримання доходу.

Вони також поділяються на наступні категорії:

  • офісні приміщення;
  • торгові площі (ТЦ, магазини та ін.);
  • промислові об’єкти (цехи, склади тощо);
  • соціальні заклади (перукарні, кафе і т. д.).

Перед тим, як остаточно обрати комерційну нерухомість для оренди, вивчіть її особливості: площу, розташування та ін. Наприклад, якщо у ваших планах працювати на одній з галузей промисловості, обирайте просторе приміщення, яке знаходиться на окраїні, а от для офісу підійдуть світлі кімнати в бізнес-центрі, поближче до центральної частини міста.

На вартість орендної плати впливають також особливості оформлення документації, затребуваність на ринку, потенційний дохід інвестора тощо. Усе це відіграє не останню роль у формуванні ціни. Але ідеальне приміщення, яке відповідає всім вашим потребам, знайти легко, використовуючи електронну систему Прозорро.Продажі. Вона разом із акредитованими майданчиками працює для чесної та ефективної реалізації майна різних форм власності. 

Оренда комерційної нерухомості у Кропивницькому на е-майданчику ТОВ УЕБ

Участь у торгах з оренди комерційної нерухомості у Кропивницькому та інших українських містах доступна всім бажаючим на майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”. Ми протягом 5 років працюємо разом із системою електронних аукціонів Прозорро.Продажі для розвитку економіки країни без корупції та тіньових ринків.

Ви можете отримати вичерпну консультацію щодо подачі заявки та подальшої участі в онлайн-торгах від наших професійних менеджерів за телефоном (044) 337-77-65. 

Ринок комерційної нерухомості є доволі перспективним та різноплановим. Ви з легкістю знайдете потрібну будівлю чи приміщення за допомогою зручної системи фільтрів на sale.ueex.com.ua. Також ви можете налаштувати Вайбер- та Телеграм-боти, щоб відразу отримувати сповіщення про появу нових лотів у системі Прозорро.Продажі і не проґавити вигідний аукціон.

Долучайтеся до офіційної сторінки у Facebook та YouTube-каналу ТОВ УЕБ. Тут ви знайдете цікаву інформацію щодо реалізації комерційної нерухомості та інших активів через систему Prozorro.Sale.