logo-prozorro акредитований майданчик

Взяти в оренду комерційну нерухомість Львова на онлайн-аукціонах

У системі Прозорро.Продажі серед інших напрямків популярна також оренда комерційної нерухомості у Львові та інших регіонах. Особливість таких приміщень полягає у тому, що вони призначені виключно для бізнес-діяльності, а не для проживання людей. Найбільш поширеною у цій категорії є офісна нерухомість, а також торгова і виробнича. Взяти таке майно в тимчасове користування на прозорих умовах можна на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа».

 У Львові оренда комерційної нерухомості відбувається за чесними правилами

Споруди, окремі приміщення, ділянки землі і навіть водойми – все це об’єкти комерційної нерухомості. Використовуються вони підприємцями для отримання прибутку від їхньої діяльності. Зареєструвавшись в електронній системі Prozorro.Sale, наразі легко придбати або орендувати комерційну нерухомість у Львові чи будь-якому іншому місті України. Також перевагою стане те, що ви зможете облаштувати будівлю на свій смак і відповідно до діяльності. Це може бути офіс, торгова точка, заклад харчування, промисловий центр тощо. 

Для всіх цих цілей ви можете підібрати нерухомість потрібної площі та розташування на майданчику ТОВ УЕБ. Дохід можна отримати як від безпосередньої комерційної діяльності, так і від здачі приміщень. Отже, інвестиції в цей ринок є перспективними і передбачуваними.

Таке майно перебуває у власності фізичних та юридичних осіб (державних чи приватних). Їм доступний продаж нерухомості або здача її в оренду. Зробити це чесно і з вигодою для обох сторін можна, використовуючи систему Прозорро.Продажі. Це найбільша база даних в Україні з подібними об’єктами державної та комунальної власності. 

А зареєструватися на аукціон з оренди комерційної нерухомості у Львові, Харкові, Одесі, Києві та ін. містах можна на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа». Він є офіційним представником ДП «Прозорро.Продажі» та має відповідний рівень акредитації.

 Комерційна нерухомість у Львові в оренду здається на майданчику ТОВ УЕБ

Значна частина вашого успіху в майбутньому бізнесі залежить від вдалого вибору приміщення. Якщо воно має вигідне розташування та комфортні умови, то притягує до себе клієнтів, а отже і дохід для підприємця. Не обов’язково купувати нерухомість для того, щоб почати свою справу. Для початку можна орендувати будівлю. Ця процедура користується великим попитом в Україні. 

Для її проведення на справедливих умовах вам доступні майданчики системи Прозорро.Продажі, такі як ТОВ «Українська енергетична біржа». Тут уже зараз ви можете знайти найрізноманітніші лоти з оренди комерційної нерухомості у Львові та області – від підвальних приміщень і острівків у ТЦ до бізнес-центрів і промислових комплексів.

Налаштовуйте спеціальні боти від sale.ueex.com.ua у Viber- і Telegram, а також Email-розсилку. Допомогу під час підготовки до аукціону вам нададуть наші персональні менеджери, звернутися до них ви можете за телефоном (044) 337-77-65. Про актуальні та вже проведені торги читайте на нашій сторінці у Facebook.