logo-prozorro акредитований майданчик

Комерційна нерухомість у Вінниці та її оренда через ТОВ УЕБ

Оренда комерційної нерухомості у Вінниці та інших містах України відкриває перед інвесторами можливість розвитку своєї справи. Взявши приміщення в тимчасове користування ви можете зробити комфортний офіс чи торгову точку, облаштувати цех чи склад тощо. Сьогодні на електронних торгах, що проходять через майданчики системи Прозорро.Продажі, здаються в оренду сотні об’єктів державної, комунальної та приватної власності. Саме завдяки аукціонам на таких платформах як ТОВ “Українська енергетична біржа” приміщення знаходять своїх нових власників.

Оренда комерційної нерухомості у Вінниці відбувається за справедливими умовами та прозорою процедурою

Для початку потрібно визначити, що таке “комерційна нерухомість” та чому вона має такий попит на електронних торгах? До цієї категорії належать об’єкти, що входять до складу нежитлових приміщень, використання яких базується на отриманні інвестором (орендарем) стабільного доходу. Іншими словами - це всі об’єкти нерухомості, які:

  • не призначені для постійного проживання в них людей;
  • облаштовуються під офіси, магазини, кафе тощо.

Загалом у більшості класифікацій комерційну нерухомість, орендувати яку у Вінниці можна через електронний майданчик sale.ueex.com.ua, поділяють на декілька категорій:

  • торговельна - об’єкти, що використовуються для ведення оптової або роздрібної торгівлі: різні торгові центри, магазини, аптеки тощо;
  • офісна - приміщення, що експлуатуються компаніями та установами для розміщення та забезпечення комфортної роботи свого персоналу;
  • індустріальна - об’єкти, що використовуються для зберігання сировини та продукції (склади, ангари) та розміщення різних виробництв (цехи);
  • готельна - до цієї категорії належать приміщення, що експлуатуються для облаштування місць тимчасового проживання (готелі, хостели, апартаменти тощо);
  • громадська - об’єднує різні об’єкти нерухомості, що забезпечують найважливіші соціальні потреби людини (заклади харчування, медичні та історико-культурні й т. д.).

Щодо вартості тимчасового використання об’єкта, то вона залежить від низки факторів: розташування, площі, призначення тощо. Однак пам’ятайте, що на майданчиках Прозорро.Продажі ви завжди знайдете вигідні пропозиції.

Комерційну нерухомість у Вінниці орендувати можна через майданчик sale.ueex.com.ua

Електронна система Prozorro.Sale, яка є адміністратором торгів з оренди комерційної нерухомості у Вінниці та інших містах України, має 2 рівні:

  • власне модуль Прозорро.Продажі, що є єдиною базою даних про всі об’єкти;
  • електронні акредитовані майданчики на зразок ТОВ “Українська енергетична біржа”, які виконують роль посередника між орендодавцями та інвесторами.

Для участі у торгах з оренди нежитлових приміщень вам потрібно зареєструватися на одній з платформ Prozorro.Sale. Ми рекомендуємо обрати майданчик sale.ueex.com.ua, адже саме наша біржа надає низку послуг, які роблять процес проведення аукціонів комфортним. Одним із головних таких бонусів є боти в Телеграм та Вайбер, які дозволяють відстежувати появу нових лотів у системі Прозорро.Продажі. Також ми маємо сторінку у Facebook, де ви можете знайти актуальні новини щодо майбутніх аукціонів.