logo-prozorro акредитований майданчик

Орендувати комерційну нерухомість у центрі Києва

на sale.ueex.com.ua

Порівняно з іншими активами, оренда комерційної нерухомості у центрі Києва має свої нюанси. Завдяки аукціонам, які проводить ДП «Прозорро.Продажі», у будь-який момент ви можете стати власником дійсно прибуткового активу у середмісті столиці. Вам не доведеться домовлятися з корумпованими чиновниками – на ліцензованих майданчиках на зразок УЕБ нежитлові об’єкти продаються прозоро, на умовах чесної конкуренції між усіма претендентами на конкретний лот.

Оренда комерційної нерухомості в центрі Києва

та інших містах на торгах Prozorro.Sale

В сучасному світі комерційна нерухомість, взяти в оренду в центрі або інших районах Києва яку ви буквально у два кліки можете на ліцензованому майданчику sale.ueex.com.ua, відіграє важливу роль у розвитку економіки та підтримці вітчизняних підприємців. У цю категорію потрапляють будівлі, споруди і земельні ділянки, призначені для здійснення бізнесу або торгівлі.

Як показує практика, оренда комерційної нерухомості як у центрі Києва, так і в інших містах України, лишається найбільш популярним та ефективним способом для представників бізнесу отримати доступ до відповідного простору без необхідності придбання власності. Адже у столиці нашої держави інвестиції у подібні активи коштували б десятки мільйонів гривень.

Головною особливістю будівель і споруд, які підпадають під поняття «комерційна нерухомість», є отримання прибутку від їх використання. Це можуть бути офіси, магазини, ресторани, складські приміщення, готелі. Дані активи повинні відповідати певному переліку критеріїв, серед яких:

  • цільове призначення – отримання доходу шляхом виконання певних бізнес-операцій. В центрі Києва, як і у інших українських містах, комерційну нерухомість беруть в оренду для продажу товарів, надання професійних послуг, виробництва продукції;
  • локація – має дуже важливе значення. Середмістя Києва у даному випадку – ідеальний вибір для відкриття вашого стартапу, адже сюди зручно діставатися і клієнтам, і партнерам, і співробітникам;
  • інвестиційна цінність – на майданчику Української енергетичної біржі ви легко знайдете об’єкти, які зацікавлять ваших партнерів та майбутніх інвесторів. При чому її кінцева вартість подекуди виходить у рази нижчою, адже вам не доведеться платити хабарі і відкати.

Комерційна нерухомість у центрі Києва та її оренда за привабливою ціною на майданчику sale.ueex.com.ua

Правильно оформити усі документи, пройти реєстрацію та обрати для оренди оптимальну комерційну нерухомість у центрі Києва або якомусь іншому місті вам допоможуть досвідчені менеджери майданчика УЕБ. Серед лотів, які виставляються на електронні аукціони Прозоро.Продажі державними і місцевими органами влади, найбільшою популярністю користуються офісні приміщення, торгівельні площі, готелі, ресторани, кав’ярні, нерухомість, у якій можна відкрити косметичний салон або приватний медичний кабінет.

Відслідковувати цікаві торги з оренди комерційної нерухомості у центрі Києва на майданчику Української енергетичної біржі вам допоможуть: