logo-prozorro акредитований майданчик

Взяти комерційну нерухомість в Івано-Франківську в оренду на майданчику ТОВ УЕБ

Існує безліч типологій, згідно з якими виділяють різні типи нерухомості. Але загалом її поділяють на житлову, заміську та комерційну (або нежитлову). До складу останньої належать приміщення, які беруть участь у виробництві товарів або наданні послуг.

Вигідна оренда комерційної нерухомості в Івано-Франківську та інших містах України – серйозне завдання для будь-якого власника бізнесу. Тому пропонуємо звернути увагу на онлайн-аукціони в системі Прозорро.Продажі. Офіційний майданчик ТОВ «Українська енергетична біржа» пропонує найкращі умови як для орендодавців, так і для орендарів. Для участі в аукціонах зареєструйтесь та увійдіть в систему на сайті sale.ueex.com.ua.

Оренда комерційної нерухомості в Івано-Франківську на вигідних умовах

Нежитлова нерухомість завжди коштувала дорого. Це те майно, яке завжди користується попитом та має безліч сфер застосування. Особлива потреба в комерційній нерухомості пов’язана зі збільшенням кількості компаній, кожній з яких необхідне приміщення для ведення підприємницької діяльності.

Цей ринок є стабільним та передбачуваним. Саме тому сюди інвестують як початківці, так і досвідчені «гравці».

Одним із варіантів заробітку на нежитлових об’єктах є оренда комерційної нерухомості в Івано-Франківську та інших містах України. Серед інших виділяють: купівлю приміщень на етапі їх будівництва з перепродажем у майбутньому за вищу ціну; придбання для ведення власного бізнесу.

Найбільш популярними нежитловими об’єктами є приміщення торговельного призначення, офісна та готельна забудова.

Перш ніж орендувати комерційну нерухомість в Івано-Франківську, необхідно проаналізувати всі аспекти (розташування, площа, інфраструктура), які пропонує орендодавець та перевірити наявність усіх документів. Це забезпечить вдале інвестування та зменшить ризики, що пов’язані з втратою коштів.

На майданчику для онлайн-аукціонів ТОВ «Українська енергетична біржа» вам гарантують фахове ведення процедури оренди комерційної нерухомості в Івано-Франківську. Наші спеціалісти допоможуть вигідно провести торги. 

Комерційна нерухомість Івано-Франківська орендується на майданчику ТОВ УЕБ

Від маленьких торгових точок до великих промислових комплексів – усе це належить до об’єктів комерційної нерухомості.

Акредитованим майданчиком Прозорро.Продажі є ТОВ «Українська енергетична біржа», який містить лоти з приміщеннями на будь-яку ціну і смак. 

Наші фахівці забезпечують якісний сервіс для своїх клієнтів і вирішать будь-яку вашу проблему або запитання. Для консультації телефонуйте за номером (044) 337-77-65. Наша зручна Email-розсилка від майданчика sale.ueex.com.ua і Telegram-бот допоможуть вам швидко відстежувати потрібні лоти та отримувати сповіщення про проведення торгів. Знайти актуальні новини з оренди комерційної нерухомості в Івано-Франківську та інших містах України можна на нашій сторінці у Facebook.