logo-prozorro акредитований майданчик

Взяти комерційну нерухомість в оренду в Луцьку онлайн

Сьогодні все більшою популярністю користуються електронні аукціони з оренди комерційної нерухомості в Луцьку та по всій Україні. Такий попит зумовлений стабільністю та надійністю ринку. Перевагами онлайн-торгів у системі Прозорро.Продажі є повна відкритість та цілковита справедливість. 

Для того, щоб орендувати приміщення за прозорою електронною процедурою, реєструйтеся на акредитованому майданчику ТОВ “Українська енергетична біржа”. Давайте працювати разом для розвитку прозорої роботи ринку нерухомості.

Комерційна нерухомість в Луцьку в оренду здається через Прозорро.Продажі

Група об’єктів нежитлової нерухомості об’єднує будівлі і окремі приміщення, які використовуються задля отримання прибутку. Сьогодні на аукціонах системи Прозорро.Продажі з оренди комерційної нерухомості в Луцьку представлені такі варіанти лотів:

  • площі для реалізації продовольчих чи непродовольчих товарів (торгові центри, магазини тощо);
  • офісні кабінети - приміщення, які облаштовуються для роботи різноманітних компаній;
  • промислові об’єкти - будівлі, в яких розташовуються виробничі потужності;
  • приміщення соціальної сфери - медичні, спортивні чи інші заклади, де надають різні послуги.

Щодо вартості їх оренди, то вона залежить від низки чинників:

  • розташування об’єкта;
  • його площі;
  • цільового призначення;
  • потенційного прибутку від комерційної діяльності;
  • наявності ремонту та комунікацій тощо.

Для пошуку потрібного вам приміщення ви можете скористатися будь-яким із майданчиків електронної системи Прозорро.Продажі. Ми рекомендуємо вам ТОВ “Українська енергетична біржа”. Це перевірена платформа для роботи з публічними онлайн-аукціонами, де ви знайдете величезну кількість лотів із державними та комунальними активами.

Оренда комерційної нерухомості в Луцьку на майданчику ТОВ УЕБ

Сьогодні торги в системі Прозорро.Продажі відкривають всім охочим доступ до чесної процедури оренди комерційної нерухомості в Луцьку та по всіх інших містах. Сотні приміщень різного призначення і форм власності представлені в електронній базі даних. А от подавати заявки на участь в аукціонах і пропонувати власну ціну можна лише через спеціальні майданчики. Одним із таких є sale.ueex.com.ua.

У вас не виникне труднощів з реєстрацією на ТОВ УЕБ чи з пошуком вигідного аукціону завдяки нашому зручному інтерфейсу. Однак ви завжди можете звернутися за консультацією до спеціалістів майданчика за телефоном (044) 337-77-65. Вони забезпечать для вас якісну підтримку у всіх аспектах (технічному, юридичному) та навіть допоможуть вам із розробкою переможної стратегії.

Налаштовуйте за потрібними параметрами Телеграм- і Вайбер-боти, щоб отримувати повідомлення про нові торги першим та мати перевагу серед своїх конкурентів. Читайте актуальну інформацію щодо е-аукціонів в системі Prozorro.Продажі на офіційній сторінці ТОВ “Українська енергетична біржа” у Facebook та дивіться відео з аналізом ринку нерухомості на нашому YouTube-каналі.