logo-prozorro акредитований майданчик

Комерційну нерухомість у Миколаєві можна орендувати через Prozorro.Sale

В останні роки більшість суспільних та економічних процесів в Україні опинилися під впливом діджиталізації. Не є винятком і проведення торгів, яке зараз відбувається у зручному електронному форматі. Завдяки онлайн-аукціонам оренда комерційної нерухомості в Миколаєві, як і в інших містах України, ви можете взяти будь-яке приміщення в тимчасове користування за доступною ціною та вигідними умовами.

Прозорро.Продажі є дворівневою системою, де за проведення торгів відповідають спеціальні акредитовані майданчики. Одним із таких є ТОВ “Українська енергетична біржа”. Зареєструйтеся на sale.ueex.com.ua, щоб отримати доступ до аукціонів з оренди та продажу різних державних, комунальних та приватних активів.

Орендувати комерційну нерухомість у Миколаєві за вигідними умовами

Ринок нерухомості, зокрема й комерційної, завжди був стабільним та рентабельним, що приваблювало інвесторів з усієї України. Однак довгий час існувала проблема прозорості механізмів реалізації цього виду майна. Раніше досить частими були випадки, коли нерухомість комерційного призначення продавалась або здавалась в оренду “потрібним людям” за зниженою в рази ціною.

Однак зараз ситуація є іншою. Через зміну формату торгів з оренди комерційної нерухомості в Миколаєві та інших містах України, підприємці отримали право брати нежитлові приміщення у тимчасове користування за справедливими та відкритими умовами. Все це стало можливим завдяки електронній системі Прозорро.Продажі та її спеціальним майданчикам на зразок ТОВ “Українська енергетична біржа”.

Далі більш детально поговоримо про особливості нежитлових приміщень. Зазвичай під категорією “комерційна нерухомість” розуміють різні торгові точки, однак насправді вона об'єднує набагато більшу кількість об’єктів, які умовно поділяють на наступні групи:

  • офісні;
  • торгові - магазини, маркети, аптеки тощо;
  • індустріальні - промислові підприємства, склади;
  • готельні;
  • заклади сфери послуг.

Перед тим, як орендувати комерційну нерухомість у Миколаєві, потрібно детально проаналізувати цільове призначення обраного вами приміщення, адже це у майбутньому визначить ефективність вашого бізнесу. Також важливо звернути увагу на ціну та її відповідність загальному стану об’єкта. З останнім вам чудово допоможуть електронні торги в системі Прозорро.Продажі, адже саме тут представлені найкращі пропозиції за співвідношенням вартість/якість.

Оренда комерційної нерухомості в Миколаєві через майданчик ТОВ УЕБ

Одна із головних цілей створення модуля Prozorro.Sale - унеможливлення будь-яких корупційних проявів у сфері реалізації державних, комунальних та приватних активів. Досягається це завдяки проведенню торгів через майданчики на зразок ТОВ “Українська енергетична біржа”. 

Зареєструвавшись на sale.ueex.com.ua ви отримаєте доступ до величезної бази даних про аукціони з оренди комерційної нерухомості в Миколаєві та інших містах України, а також можете скористатися якісною підтримкою наших фахівців. Для консультації з наявних питань зателефонуйте за номером (044) 337-77-65.

Також рекомендуємо налаштувати наші спеціальні боти в Телеграм та Вайбер, що дозволить вам отримувати сповіщення про появу нових лотів. Підписуйтеся на офіційну сторінку УЕБ у Facebook та дізнавайтеся ще більше корисної інформації про майбутні торги.