logo-prozorro акредитований майданчик

Комерційна нерухомість у Рівному орендується на онлайн-торгах

Рівне - це місто, яке щороку притягує все більше і більше інвестицій. Підприємці охоче вкладають свої кошти в туристичний напрямок, розвиток IT, промисловість тощо. Для цього потрібна комерційна нерухомість, орендувати в Рівному яку досить легко через систему Prozorro.Sale. Сам процес подачі документів та участі у публічних продажах відбувається через спеціальні акредитовані майданчики на зразок ТОВ УЕБ.

Оренда комерційної нерухомості в Рівному відбувається через систему Прозорро.Продажі

Часто під поняттям “комерційна нерухомість” люди розуміють прості магазинчики чи кафе. Однак ця категорія є значно ширшою та охоплює всі приміщення та будівлі, які використовуються у підприємницькій діяльності.

Саме експлуатація об’єкта для бізнес цілей і є основною особливістю комерційної нерухомості. Попри те, що в останні роки величезна кількість підприємців робить ставку саме на інтернет платформи, попит на нежитлові об’єкти залишається досить високим.

Сьогодні на електронних торгах з оренди комерційної нерухомості в Рівному та інших містах України можна знайти різні види нежитлових приміщень:

  • торгові - використовуються для роздрібних та гуртових продажів товарів;
  • офісні;
  • індустріальні об’єкти - промислові виробництва, склади;
  • заклади соціальної сфери - кафе, медичні установи тощо;
  • нерухомість готельного типу;
  • об’єкти сфери послуг.

Оренда комерційної нерухомості в Рівному та інших містах України залежить від цілей та виду діяльності підприємця. Для прикладу, склад чи виробничий цех не доцільно розташовувати в центрі міста чи в діловому районі, а от офіс чи магазин навпаки.

Під час оренди нежитлового приміщення варто проаналізувати усі фактори, які будуть впливати на вартість та якість обраного вами об’єкта:

  • розташування - віддаленість від центру міста, відстань до великих транспортних вузлів (залізничних та автостанцій);
  • площа та планування - наприклад, приміщення з великим залом та наявністю складу чудово підійде для облаштування маркету;
  • розвиненість інфраструктури - мається на увазі достатня кількість поруч місць для паркування тощо;
  • поверховість - згідно з різними експертними даними, для магазинів і кафе найкраще підходить перший поверх будівель;
  • загальний стан об’єкта - ремонт, “чистота” документів.

Сьогодні існує безліч сервісів, які допомагають у пошуку нежитлових приміщень. Однак ми рекомендуємо використовувати лише перевірені платформи, якими є майданчики системи Прозорро.Продажі. Наприклад, на ТОВ “Українська енергетична біржа” ви знайдете приміщення на будь-який смак та ціну.

Орендувати комерційну нерухомість у Рівному можна через майданчик ТОВ УЕБ

Сьогодні участь у торгах з оренди комерційної нерухомості в Рівному та інших містах України доступна кожному охочому інвестору. І як показує практика, щороку кількість підприємців, які стають учасниками таких аукціонів стає більшою. Це не дивно, адже електронні торги, завдяки своїй простоті та прозорості, завойовують прихильність українців.

На Прозорро.Продажі сьогодні є понад 40 акредитованих майданчиків, які відповідають за проведення аукціонів. Електронна платформа sale.ueex.com.ua вже багато років функціонує у цій сфері та є одним із лідерів системи Prozorro.Sale.

Саме тому ми рекомендуємо обрати саме наш майданчик, адже крім великого досвіду ми маємо ще низку переваг:

  • зручні боти в Telegram та Viber, які дозволяють легко відстежувати появу нових лотів на Прозорро.Продажі;
  • регулярна Email-розсилка;
  • сторінка у Facebook, де ви знайдете багато актуальної інформації щодо майбутніх торгів.