logo-prozorro акредитований майданчик

Комерційну нерухомість у Тернополі в оренду взяти можна на е-торгах

Завдяки створенню 5,5 років тому електронної системи торгів Прозорро.Продажі активи державної та комунальної власності більше не припадають пилом, а реалізуються на вигідних умовах і за відкритою процедурою. Щороку економіка нашої держави працює все прозоріше та ефективніше, а взяти в оренду комерційну нерухомість у Тернополі чи будь-якому іншому населеному пункті стає все простіше. 

Сотні цікавих лотів представлені на акредитованих електронних майданчиках, одним із яких є ТОВ “Українська енергетична біржа”. Орендуйте будівлю чи приміщення на прозорому ринку нерухомості та відкривайте чи розширюйте власний бізнес.

У Тернополі оренда комерційної нерухомості відбувається за зрозумілими умовами

Поняття комерційної нерухомості асоціюється зазвичай із торговельними площами. Однак поспішаємо вас запевнити, що ця категорія є набагато більшою. Вона також представлена об’єктами промислового значення, офісами різноманітних компаній, соціальною сферою (спортзалами, лікарнями), закладами громадського харчування тощо. 

Наприклад, у Тернополі орендувати комерційну нерухомість можна на онлайн-аукціонах у системі Прозорро.Продажі. Це стосується й решти міст і містечок України. Лоти, які представляють собою величезну кількість будівель і приміщень різного призначення, зібрані на спеціальних електронних майданчиках на зразок ТОВ “Українська енергетична біржа”. Тут виставлені і колишні магазини та павільйони, які можна обладнати на власний смак, і промислові цехи та склади (як окремі, так і цілі комплекси), і їдальні чи кафе та багато чого іншого.

Основною особливістю всіх цих об’єктів є їхня комерційна спрямованість. Тобто підприємницька діяльність з метою отримання прибутку об’єднує їх в єдину категорію нежитлової нерухомості. Від використання приміщень дохід отримує і власник, і орендар.

Оренда комерційної нерухомості в Тернополі через майданчик ТОВ УЕБ

Сьогодні на аукціонах е-системи Прозорро.Продажі, які проходять зокрема на майданчику sale.ueex.com.ua, представлені тисячі активів державної чи комунальної власності, що чекають на винахідливих підприємців. Серед них можете опинитися і ви. Це можна зробити швидко і легко на прозорих онлайн-аукціонах, на яких, до речі, доступна і оренда комерційної нерухомості в Тернополі. 

Все, що вам потрібно - бути клієнтом одного зі спеціальних майданчиків, наприклад, ТОВ “Українська енергетична біржа”. Ми знаходимося серед лідерів за ефективністю проведення електронних торгів. А також маємо зручний інтуїтивний інтерфейс, який дозволяє розібратися з процедурою аукціону кожному за лічені хвилини. А якщо у вас і виникнуть питання, ви завжди можете зателефонувати нашим професійним менеджерам на гарячу лінію (044) 337-77-65.

Також не забувайте користуватися нашими зручними Телеграм- і Вайбер-ботами для отримання моментальних сповіщень та слідкувати за сторінкою ТОВ УЕБ у Facebook та офіційним YouTube-каналом, де ви знайдете багато корисної інформації.