logo-prozorro акредитований майданчик

Комерційна нерухомість в Ужгороді в оренду здається онлайн

Торги з оренди комерційної нерухомості в Ужгороді та інших містах України мають неабиякий попит серед вітчизняних інвесторів. І це не дивно, адже нежитлові приміщення облаштовуються для ведення підприємницької чи будь-якої іншої діяльності. Орендувати такі об’єкти за вигідними та справедливими умовами можна через електронні майданчики системи Прозорро.Продажі. Наприклад, на платформі ТОВ “Українська енергетична біржа” ви знайдете величезну кількість нежитлових комерційних приміщень у різних регіонах України, зокрема й в Ужгороді. Для участі в аукціонах зареєструйтеся на sale.ueex.com.ua.

Орендувати комерційну нерухомість в Ужгороді через онлайн-торги

До комерційної нерухомості належать різни нежитлові приміщення, які використовуються виключно для отримання прибутку. Існує 2 види експлуатації таких об’єктів - постійна та тимчасова. Перший варіант доступний лише потужним інвесторам, які мають достатньо коштів для купівлі. А от для тих підприємців, що не можуть собі дозволити придбати приміщення, чудовим виходом стане оренда комерційної нерухомості в Ужгороді та інших містах України.

Які нежитлові об’єкти можна зустріти на електронних торгах? Загалом комерційні приміщення поділяють на наступні категорії:

  • торговельні - супермаркети, гіпермаркети, ринки, аптеки тощо;
  • індустріальні площі - цехи, складські комплекси, ангари й т. д;
  • заклади харчування;
  • об’єкти непостійного проживання - готелі, хостели, апартаменти тощо;
  • офіси.

Вартість таких об’єктів визначається цілим комплексом факторів: розташуванням, площею, наявністю ремонту тощо. Також інвестор має детально проаналізувати потенційний дохід та можливі витрати від оренди комерційної нерухомості в Ужгороді, як і в інших містах України.

Сьогодні найкращим варіантом для того, щоб взяти приміщення в тимчасове користування є аукціони електронної системи Прозорро.Продажі. Беручи участь у торгах на майданчиках на зразок ТОВ “Українська енергетична біржа” ви можете бути впевнені у справедливості кінцевого їх результату.

Оренда комерційної нерухомості в Ужгороді на майданчику sale.ueex.com.ua

Основна особливість електронної системи Прозорро.Продажі - надзвичайна простота, зручність та швидкість аукціонів. Онлайн-формат торгів дозволяє брати в них участь навіть будучи вдома. Хоча раніше для цього потрібно було їхати в офіс, годинами стояти в чергах для розв’язання безглуздих бюрократичних проблем. Сьогодні ж все це можна зробити буквально у “два кліки”.

Більш детально дізнатися про майбутні торги з оренди комерційної нерухомості в Ужгороді, як і в інших містах України, ви зможете після реєстрації на майданчику sale.ueex.com.ua. Також ми рекомендуємо налаштувати наші спеціальні боти в Telegram та Viber. Оберіть потрібні для вас параметри (регіон, замовник тощо) та отримуйте актуальну інформацію про появу нових аукціонів прямо на свій смартфон. Долучайтеся до офіційної сторінки УЕБ у Facebook, щоб мати ще більше корисних даних про майбутні торги, зокрема з оренди комерційної нерухомості.