logo-prozorro акредитований майданчик

У Кривому Розі оренда землі відбувається на майданчику ТОВ УЕБ

Електронні аукціони в системі Прозорро.Продажі дозволяють брати в оренду землю у Кривому Розі та інших містах набагато швидше, зручніше, а головне – повністю прозоро. У такий спосіб підприємці можуть взяти в тимчасове користування приватні, державні чи комунальні ділянки. Різним може бути і призначення землі: аграрне виробництво, будівництво, рекреаційні об’єкти тощо. Орендар зобов’язаний дотримуватися його.

Ставши клієнтом одного з електронних майданчиків Prozorro.Sale, наприклад, ТОВ «Українська енергетична біржа», вам будуть доступні усі діючі торги з оренди ділянок у будь-якому регіоні України.

Оренда землі у Кривому Розі – які ділянки доступні для інвесторів уже зараз

У 2020 році в Україні стартувала земельна реформа. Першим кроком від влади було скасування мораторію, який стосувався аграрних угідь. А ще через рік Законом № 1444 та постановою Кабінету Міністрів № 1013 було надано дозвіл на оренду ділянок, що належать державі та ОТГ. Згадані нормативно-правові акти визначають єдину процедуру для проведення земельних торгів – електронні аукціони в системі Прозорро.Продажі.

Несільськогосподарські землі почали активно здаватися в оренду в листопаді 2021 року. Серед потенційних орендарів насамперед підприємці, що зацікавлені у розвитку свого бізнесу в містах. Так оренда землі у Кривому Розі та інших населених пунктах стала популярним напрямком на Прозорро.Продажі

Зареєструйтеся на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа» чи на іншій офіційній платформі для того, щоб взяти в тимчасове користування промислову, рекреаційну ділянку або ту, яка належить до водного чи природно-заповідного фонду тощо. Деталі щодо оренди прописані у відповідному договорі, який ви підписуєте з організатором торгів у разі перемоги. Останніми можуть бути як органи виконавчої влади чи місцевого самоврядування, так і приватні землевласники чи уповноважені особи. 

 Земля в оренду у Кривому Розі – як стати учасником торгів на Prozorro.Sale

Онлайн-аукціони в системі Прозорро.Продажі проходять у три раунди на підвищення вартості об’єкта. Запропонувати свою ціну можна лише після реєстрації на акредитованому майданчику, наприклад, ТОВ «Українська енергетична біржа». 

Ви можете отримати для тимчасового володіння ділянку разом із насадженнями або спорудами, які там розташовані. Моніторити лоти з оренди землі у Кривому Розі та дізнаватися детальну інформацію про об’єкти можна на майданчику sale.ueex.com.ua. Ще зручнішим та швидшим цей процес зроблять наші спеціальні земельні боти у Вайбер та Телеграм.

Інноваційний інструмент торгів – система Прозорро.Продажі – існує уже понад 5 років та робить функціонування українських ринків чесним, об’єктивним та відкритим. Також завдяки їй державні та комунальні активи приносять регулярний дохід до бюджетів на місцях і сприяють розвитку економіки в цілому. Долучайтеся і ви до прозорого ринку землі разом із надійним партнером ТОВ «Українська енергетична біржа».