logo-prozorro акредитований майданчик

Орендувати землю в Київській області на майданчику ТОВ УЕБ

Завдяки електронним аукціонам Прозоро.Продажі оренда землі у Київській області та інших регіонах України стала доступною усім бажаючим, а не тільки вузькому колу «обраних». У 2021 році довготривала земельна реформа нарешті вийшла на фінішну пряму. Її фінальним етапом стало ухвалення закону №1444-ІХ, який дозволив реалізацію та здачу у тимчасове користування через онлайн-торги державних і комунальних земельних угідь.

Оренда землі у Київській та інших областях на аукціоні Прозорро.Продажі

Під орендою, згідно чинного законодавства, слід розуміти встановлене на певний термін та закріплене письмовим договором платне користування або володіння земельними ділянками для ведення підприємницької чи якоїсь іншої діяльності. Такі угіддя мають різне цільове призначення.

Наприклад, для учасників аукціонів Prozorro.Sale з оренди землі у Київській області корисними будуть лоти з наступними ділянками:

  • сільськогосподарськими;
  • лісогосподарськими;
  • під житлову або громадську забудову;
  • рекреаційного, оздоровчого призначення;
  • водного фонду;
  • промисловості, енергетики, транспорту, зв’язку, оборони.

Електронна система Prozorro.Sale надає державним, комунальним та приватним підприємствам унікальну можливість позбутися непотрібних активів. Завдяки спеціальним майданчикам на зразок ТОВ «Українська енергетична біржа» процес їх продажу або здачі в оренду є не тільки прозорим, а й прибутковим. Жодних хабарів чи договорняків зі «своїми» людьми. Торги є повністю публічними, а чиїсь наміри зіграти не за правилами легко виявити та одразу оскаржити.

Статистика, отримана за кілька останніх місяців, свідчить про високий інтерес учасників до оренди землі в Україні, зокрема Київській області. Так, протягом жовтня-листопада 2021 року на Прозорро.Продажі було оголошено 1 500 електронних аукціонів загальною вартістю понад 500 млн. грн. Усього ж за п’ять років на офіційних майданчиках, у тому числі платформі sale.ueex.com.ua, відбулося 429 тис. прозорих торгів, сумарний прибуток від яких склав 59 млрд. грн.

Орендувати землю у Київській області на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа»

Система Prozorro.Sale складається з двох рівнів: електронного модуля, що забезпечує технічну сторону проведення торгів, та кількох десятків спеціалізованих майданчиків, таких як sale.ueex.com.ua. Саме після реєстрації на останньому ви отримаєте доступ до актуальних аукціонів з оренди землі у Київській області та інших регіонах України.

В особистому кабінеті учасники можуть завантажувати документи, подавати заявки на участь у земельних торгах та робити закриті цінові пропозиції на обраний лот. Кваліфіковані консультанти дадуть відповіді на всі питання, пов’язані з онлайн-аукціонами Прозорро.Продажі. Підписуйтеся на щоденну E-mail-розсилку, спеціальні земельні боти у Viber та Telegram, робіть ставки на цікаві лоти та перемагайте!