logo-prozorro акредитований майданчик

Як взяти землю в оренду в Запоріжжі на майданчику ТОВ УЕБ

У всіх регіонах України, зокрема в Запоріжжі оренда землі є зараз одним із найпопулярніших напрямів розвитку бізнесу. Ділянки використовують не лише для виробництва агропродукції, а й для будівництва (житлового і комерційного). Тимчасове володіння землею має суттєві переваги – дроблення фінансових вкладів, простіші процедури оформлення паперів і зміни об’єкта.

Взяти в оренду ділянки підприємці можуть через систему Прозорро.Продажі. Участь в електронному аукціоні можлива лише після реєстрації на одному з офіційних майданчиків, наприклад, ТОВ «Українська енергетична біржа». Тут ви знайдете землю різних форм власності та призначення в будь-якій точці країни.

Взяти в Запоріжжі землю в оренду під забудову чи для інших цілей

Як можна використати орендовану землю в Запоріжжі та області? Наприклад, для розвитку фермерської діяльності (рослинництва, тваринництва), будівництва, облаштування баз відпочинку тощо. Відбуваються такі торги в системі Прозорро.Продажі. На них в обов’язковому порядку виставляються державні і комунальні ділянки. Щодо приватних наділів, то тут процедура обирається за бажанням землевласника.

Процес оренди земельних ділянок передбачає такі особливості:

  • за користування майном орендар регулярно сплачує власнику встановлену суму;
  • термін володіння землею чітко прописано у відповідному договорі;
  • експлуатація ділянки відбувається лише в межах її цільового призначення;
  • наслідком порушення умов договору є його розірвання.

Після ухвалення постанови Кабінету Міністрів № 1013 електронні аукціони, на яких ділянки беруть у тимчасове користування стають все більш популярними серед українських бізнесменів. Наразі в системі Прозорро.Продажі оголошено близько 1000 таких торгів. Подати заявку на участь у них ви можете на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа». 

 Оренда землі в Запоріжжі – як взяти участь в онлайн-аукціоні

Відкриті та прозорі торги – ось запорука успіху земельного ринку. Об’єктивність їх проведення забезпечує електронна система Прозорро.Продажі. Головне завдання, яке вона ставить перед собою, – це подолання корупції в різних сферах вітчизняної економіки. Така можливість досягається зокрема завдяки дворівневості. Це означає, що аукціони одночасно відображаються на всіх електронних майданчиках, що під’єднані до ЦБД Prozorro.Sale.

До завершення торгів імена учасників приховані. Вони ніяк не можуть взаємодіяти з організатором аукціону, що робить результати максимально чесними і унеможливлює перемогу «свого» кандидата. Переможець визначається системою Прозорро.Продажі автоматично, відповідно до ставок учасників. 

Реєструйтеся на майданчику sale.ueex.com.ua та отримуйте якісні послуги та допомогу наших менеджерів. Якщо у вас виникли питання, звертайтеся на гарячу лінію (044) 337-77-65. А регулярна розсилка від земельних ботів у Telegram та Viber допоможе вам ще швидше знайти потрібний аукціон з оренди землі в Запоріжжі чи іншому регіоні.