logo-prozorro акредитований майданчик

Земельні ділянки, виставлені на аукціон в електронному форматі

Уже зовсім скоро в системі Прозорро.Продажі з’явиться перелік земельних ділянок, виставлених на аукціон. До таких торгів зможуть поки що долучитися лише фізичні особи, які є громадянами України. Кожна з них може стати власником с/г наділу площею не більше 100 га.

Для того, щоб не пропустити перші лоти, вам потрібно зареєструватися в системі Prozorro.Sale через акредитований майданчик, який підключений до ЦБД, наприклад, ТОВ «Українська енергетична біржа».

Які земельні ділянки виставлені на аукціони Прозорро.Продажі

Скоро на всю Україну чекає масштабна подія, яка змінить економічну ситуацію в державі, – відкриття ринку землі. Загальний фонд сільськогосподарських земель наразі складає 41,5 млн. га. Перелік земельних ділянок, виставлених на аукціон у системі Прозорро.Продажі, буде включати державні (10,4 млн. га) та приватні угіддя (31,1 млн. га), а також земельні паї (27,7 млн. га).

Завдяки масовій діджиталізації стало легше розпоряджатися сферою реалізації державного і комунального майна. Ще 2016 року громадськими активістами за підтримки Мінрозвитку економіки, торгівлі і сільського господарства було започатковано стартап – систему електронних торгів Прозорро.Продажі. 

Вона стала по суті новаторським ІТ-рішенням, яке і досі забезпечує відкритий та економічно вигідний продаж та здачу в оренду різноманітних активів. Серед них на майданчику ТОВ «Українська енергетична біржа» ви можете знайти вантажний, легковий транспорт, вагони, нерухомість, земельні ділянки під забудову, лісоматеріали тощо. Незабаром до цього списку приєднається земля для ведення сільського господарства.

За весь час існування системи Prozorro.Sale на офіційних електронних майданчиках відбулося майже 380 тисяч публічних аукціонів, які вже додали до бюджету країни понад 40 млрд. грн. З них більше 3 млрд. грн. принесли клієнти ТОВ «Українська енергетична біржа».

Шукайте перелік земельних ділянок на аукціонах майданчика ТОВ УЕБ

Зовсім скоро почнуться аукціони з реалізації землі сільськогосподарського призначення у системі Прозорро.Продажі. Відбуватимуться вони за чіткою процедурою зі встановленими правилами для всіх учасників. Гарантується дотримання всіх законодавчих норм та чесність і прозорість аукціонів.

Готуйтеся до виставлення земельних ділянок на торги, зареєструвавшись на спеціальному майданчику, наприклад, sale.ueex.com.ua. Таким чином ви отримаєте доступ до найбільшої бази із лотами державних об’єктів. За телефоном (044) 337-77-65 ви можете звернутися до наших менеджерів за допомогою при підготовці до аукціону чи під час його проведення. Вони допоможуть вам здобути перемогу у вигідних торгах.

Цікавитеся придбанням аграрних угідь за чесною процедурою на Прозорро.Продажі? Підключайте регулярну розсилку із лотами від майданчика ТОВ «Українська енергетична біржа», а також користуйтеся Telegram- та Viber-ботом. Додаткову інформацію шукайте на нашій сторінці у Facebook.